17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Silahlı saldırıya kınama

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 06.09.2024 - 16:38, Güncelleme: 06.09.2024 - 16:49
 

Silahlı saldırıya kınama

Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde bir halk otobüsü şoförüne karşı yapılan silahlı saldırının ardından Esnaf, Şoförler ve Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanları yaptıkları basın açıklamasıyla saldırıyı kınadı.
Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi önünde seferini tamamlayan ve sırasını bekleyen bir otobüs şoförüne silahlı saldırı gerçekleştirilmiş ve şoför hafif yaralanmıştı. Saldırının ardından Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hasan Ateş basın açıklaması yaparak yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale’de bir daha böyle bir olayın yaşanmasını istemediklerini belirterek, “Bizler Çanakkale’nin huzurlu bir şehir olduğunu biliyoruz. Bu tür saldırılara alışkın değiliz. Şoförümüzün sağlık durumu iyi ama bu olayı şiddetle kınıyoruz. Biz insanların canını emanet ettiğimiz bir arkadaşımız, yolcularının canına önem verirken kendi can güvenliğini sağlayamaz duruma geliyor. Bizler şehrimiz Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hasan Ateş ise taksi ve otobüs şoförlerine daha saygılı olunması gerektiğini dile getirerek, ““Sabah erken saatlerde başlayıp gece yarılarına kadar devam eden bir mesleğin içindeyiz. Bizler halka hizmetten başka bir şey düşünmüyoruz. Vatandaşlarımızdan taksi şoförlerine ve halk otobüsü şoförlerine biraz daha saygı duymalarını istiyoruz. Şoförlerimiz zaten kameralar ile takip ediliyor. Bizler gereken disiplini sağlıyoruz. Bu olay bizi çok üzdü. İnşallah şehrimizde bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle halk otobüsü camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler esnaflarımızın yanındayız. İnşallah bir daha Çanakkale’de böyle üzücü olaylar olmaz” dedi.
Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde bir halk otobüsü şoförüne karşı yapılan silahlı saldırının ardından Esnaf, Şoförler ve Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanları yaptıkları basın açıklamasıyla saldırıyı kınadı.

Çanakkale’de geçtiğimiz günlerde Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi önünde seferini tamamlayan ve sırasını bekleyen bir otobüs şoförüne silahlı saldırı gerçekleştirilmiş ve şoför hafif yaralanmıştı.

Saldırının ardından Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hasan Ateş basın açıklaması yaparak yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale’de bir daha böyle bir olayın yaşanmasını istemediklerini belirterek, “Bizler Çanakkale’nin huzurlu bir şehir olduğunu biliyoruz. Bu tür saldırılara alışkın değiliz. Şoförümüzün sağlık durumu iyi ama bu olayı şiddetle kınıyoruz. Biz insanların canını emanet ettiğimiz bir arkadaşımız, yolcularının canına önem verirken kendi can güvenliğini sağlayamaz duruma geliyor. Bizler şehrimiz

Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hasan Ateş ise taksi ve otobüs şoförlerine daha saygılı olunması gerektiğini dile getirerek, ““Sabah erken saatlerde başlayıp gece yarılarına kadar devam eden bir mesleğin içindeyiz. Bizler halka hizmetten başka bir şey düşünmüyoruz. Vatandaşlarımızdan taksi şoförlerine ve halk otobüsü şoförlerine biraz daha saygı duymalarını istiyoruz. Şoförlerimiz zaten kameralar ile takip ediliyor. Bizler gereken disiplini sağlıyoruz. Bu olay bizi çok üzdü. İnşallah şehrimizde bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle halk otobüsü camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler esnaflarımızın yanındayız. İnşallah bir daha Çanakkale’de böyle üzücü olaylar olmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.