17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yavaş istifa etti

Anamanşet 16.09.2024 - 21:21, Güncelleme: 16.09.2024 - 21:30
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yavaş istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde istifa dedikoduları sürerken, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş sosyal medya üzerinden görevinden ayrıldığını duyurdu.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden görevinden ayrıldığını açıkladı. Parti içinde son dönemlerde istifa iddialarının dolaştığı belirtiliyor. Ayrıca, İl Başkanı Naim Makas'ın da görevinden ayrılabileceği öne sürülüyor. Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,  Kiymetli Hemsehrilerim, 01.02.2022 tarihinde üstlendigim AK Parti Çanakkale Merkez ilçe Baskanligi göreviden bugün itibariyla Genel Merkezimizden affimi istedim. §ehrimize hizmet etme firsati veren Sn.Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'a, Teskilat Baskanimiz sayin Erkan Kandemir ve ekibine, il Baskanimiza sukranlarimi sunuyorum. Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdügümüz mesai arkadaslarimiza destek veren milletvekillerimize ve beraber calistigimiz tüm kademedeki teskilat mensuplarimiza tesekkür ederim." İfadelerine yer verdi 
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde istifa dedikoduları sürerken, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş sosyal medya üzerinden görevinden ayrıldığını duyurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden görevinden ayrıldığını açıkladı. Parti içinde son dönemlerde istifa iddialarının dolaştığı belirtiliyor. Ayrıca, İl Başkanı Naim Makas'ın da görevinden ayrılabileceği öne sürülüyor.

Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 

Kiymetli Hemsehrilerim, 01.02.2022 tarihinde

üstlendigim AK Parti Çanakkale Merkez ilçe Baskanligi göreviden

bugün itibariyla Genel

Merkezimizden affimi

istedim.

§ehrimize hizmet etme

firsati veren

Sn.Cumhurbaskanimiz

Recep Tayyip Erdogan'a, Teskilat Baskanimiz sayin

Erkan Kandemir ve ekibine, il Baskanimiza sukranlarimi sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber

omuz omuza yol

yürüdügümüz mesai

arkadaslarimiza destek veren milletvekillerimize ve beraber calistigimiz tüm

kademedeki teskilat

mensuplarimiza tesekkür

ederim." İfadelerine yer verdi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.