17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Başlama vuruşu Başkan Erkek’ten

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 16.09.2024 - 17:34, Güncelleme: 16.09.2024 - 18:30
 

Başlama vuruşu Başkan Erkek’ten

Çanakkale Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği müdürlükler arası futbol turnuvası başladı.
Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası”, 16-27 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Çanakkale Dardanelspor Tesislerinde düzenlenen turnuvanın açılış maçına Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Dardanel A.Ş. Mali İşler Müdürü Mehmet Yıldız, Dardanelspor Klüp Müdürü Adnan Akan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen turnuvanın başlama vuruşunu Başkan Erkek, Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan ile CHP İl Başkanı Levent Gürbüz gerçekleştirdi. Turnuva Destek hizmetleri Müdürlüğü-kültür Müdürlüğü müsabakası ile başladı. Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Muharrem Erkek, turnuvanın başlama etkinliğine Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’inde katılacağını ancak toplantıları nedeniyle katılamadığını belirterek, “Sayın Niyazi Önen’in de selamları var. O da aslında bizimle burada birlikte olacaktı, başlama vuruşunu birlikte yapacaktık ama İstanbul'da misafirleri olduğu için, önemli bir görüşmesi olduğu için katılamadı. Bu turnuvanın Avrupa Hareketlilik Haftası içerisinde olması da bence çok anlamlı. Çünkü hayatımızda ne kadar çok yürüyüş, ne kadar çok spor olursa o kadar sağlıklı oluruz. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak. Stresin bu kadar yüksek olduğu bir dünyada, çalışma hayatında spor çok çok önemli. Meclis üyeliği zamanımdan hatırlıyorum, 2004-2009 arası da bu turnuvalar yapılıyordu. Hatta biz de oynamıştık. Daha sonra ara verildi ve uzun bir süre yapılmadı. Tekrar başlaması sevindirici, önemli ve geleneksel hale getirmemiz gerekiyor. Son 5 yıldır düzenli olarak üst üste yapılıyor. Ben bu turnuvanın daha çok keyifli geçeceğine yürekten inanıyorum. Ağaçların yaşaması havamızı, suyumuzu, toprağımızı, ağacımızı korumak yalnızca bizler için değil, gelecek nesiller açısından çok önemli. Biz gelecek nesillere, daha doğmamış çocuklarımıza sağlıklı bir çevrede yaşama hakkını mutlaka sunmalıyız. Onların haklarına da saygı göstermeliyiz. Her gol bir fidan olsun çok anlamlı bir slogan. Ağaçlar hep yaşasın. Kadın sporcularımızın attığı her gol için 2 fidan olsun ve bu fidanlarımızı da kentimizin güzel yerlerine dikelim. Kentimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını mutlaka arttıralım.” Öte yandan, düzenlenen turnuva kapsamında atılan her gol için, ormanların yeniden yeşermesi amacıyla fidan bağışı da gerçekleştirilecek.
Çanakkale Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği müdürlükler arası futbol turnuvası başladı.

Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası”, 16-27 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Dardanelspor Tesislerinde düzenlenen turnuvanın açılış maçına Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Dardanel A.Ş. Mali İşler Müdürü Mehmet Yıldız, Dardanelspor Klüp Müdürü Adnan Akan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı.

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen turnuvanın başlama vuruşunu Başkan Erkek, Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan ile CHP İl Başkanı Levent Gürbüz gerçekleştirdi. Turnuva Destek hizmetleri Müdürlüğü-kültür Müdürlüğü müsabakası ile başladı.

Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Muharrem Erkek, turnuvanın başlama etkinliğine Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’inde katılacağını ancak toplantıları nedeniyle katılamadığını belirterek, “Sayın Niyazi Önen’in de selamları var. O da aslında bizimle burada birlikte olacaktı, başlama vuruşunu birlikte yapacaktık ama İstanbul'da misafirleri olduğu için, önemli bir görüşmesi olduğu için katılamadı. Bu turnuvanın Avrupa Hareketlilik Haftası içerisinde olması da bence çok anlamlı. Çünkü hayatımızda ne kadar çok yürüyüş, ne kadar çok spor olursa o kadar sağlıklı oluruz. Hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak. Stresin bu kadar yüksek olduğu bir dünyada, çalışma hayatında spor çok çok önemli. Meclis üyeliği zamanımdan hatırlıyorum, 2004-2009 arası da bu turnuvalar yapılıyordu. Hatta biz de oynamıştık. Daha sonra ara verildi ve uzun bir süre yapılmadı. Tekrar başlaması sevindirici, önemli ve geleneksel hale getirmemiz gerekiyor. Son 5 yıldır düzenli olarak üst üste yapılıyor. Ben bu turnuvanın daha çok keyifli geçeceğine yürekten inanıyorum. Ağaçların yaşaması havamızı, suyumuzu, toprağımızı, ağacımızı korumak yalnızca bizler için değil, gelecek nesiller açısından çok önemli. Biz gelecek nesillere, daha doğmamış çocuklarımıza sağlıklı bir çevrede yaşama hakkını mutlaka sunmalıyız. Onların haklarına da saygı göstermeliyiz. Her gol bir fidan olsun çok anlamlı bir slogan. Ağaçlar hep yaşasın. Kadın sporcularımızın attığı her gol için 2 fidan olsun ve bu fidanlarımızı da kentimizin güzel yerlerine dikelim. Kentimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını mutlaka arttıralım.”

Öte yandan, düzenlenen turnuva kapsamında atılan her gol için, ormanların yeniden yeşermesi amacıyla fidan bağışı da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.