17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Pazarda beklenen yoğunluk oluşmadı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 06.09.2024 - 16:39, Güncelleme: 06.09.2024 - 16:57
 

Pazarda beklenen yoğunluk oluşmadı

Okullarda 2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül tarihi itibariyle başlayacak. Okulların açılması öncesinde ise semt pazarında beklenen yoğunluk oluşmadı.
Milli Eğitim Bakanlığı, İlkokul Ortaokul ve Liselerde, 2024-2025 eğitim öğretim yılının 9 Eylül tarihinde açılacağını duyurdu. Çanakkale’de okulların açılmasından önce kurulan son semt pazarında ise beklenen yoğunluk oluşmadı. Pazar esnafı Irmak Özdemir, geçtiğimiz yıllara göre vatandaşların, beslenme çantalarını doldurmak için geçtiğimiz yıllara kıyasla daha az ilgi olduğunu belirterek, “Okullarımız açılıyor, buna bağlı olarak pazarda bir hareketlenme var ama beklediğimiz gibi değil. Hani geçen senelere göre bir azalma var satışlarımızda. Geçen sene bu zamanlarda daha farklı oluyordu. Şimdi daha farklı. Enflasyona bağlı da olabilir bu durum. En çok çocukların beslenmesinde muz, üzüm, meyve tarzı, kuru yemiş tarzı şeyler satılıyor. İnsanlar inanın kendi yemeklerinden kısıp çocuklarının beslenmesini doldurabilmek için kendilerine fedakarlık yapmak zorunda kalıyorlar. Fiyatlar ise enflasyona göre normal.” Dedi.
Okullarda 2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül tarihi itibariyle başlayacak. Okulların açılması öncesinde ise semt pazarında beklenen yoğunluk oluşmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı, İlk okul Orta okul ve Liselerde, 2024-2025 eğitim öğretim yılının 9 Eylül tarihinde açılacağını duyurdu.

Çanakkale’de okulların açılmasından önce kurulan son semt pazarında ise beklenen yoğunluk oluşmadı.

Pazar esnafı Irmak Özdemir, geçtiğimiz yıllara göre vatandaşların, beslenme çantalarını doldurmak için geçtiğimiz yıllara kıyasla daha az ilgi olduğunu belirterek, “Okullarımız açılıyor, buna bağlı olarak pazarda bir hareketlenme var ama beklediğimiz gibi değil. Hani geçen senelere göre bir azalma var satışlarımızda. Geçen sene bu zamanlarda daha farklı oluyordu. Şimdi daha farklı. Enflasyona bağlı da olabilir bu durum. En çok çocukların beslenmesinde muz, üzüm, meyve tarzı, kuru yemiş tarzı şeyler satılıyor. İnsanlar inanın kendi yemeklerinden kısıp çocuklarının beslenmesini doldurabilmek için kendilerine fedakarlık yapmak zorunda kalıyorlar. Fiyatlar ise enflasyona göre normal.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.