17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kocaeli Valisi Aktaş'ın kardeşi evinde ölü bulundu

Anamanşet (İHA) - | 06.09.2024 - 13:08, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:08
 

Kocaeli Valisi Aktaş'ın kardeşi evinde ölü bulundu

Kısa bir süre önce Çanakkale Valisi iken Kocaeli Valiliği’ne atanan İlhami Aktaş’ın Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan kardeşi Sinan Aktaş hayatını kaybetti.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın kardeşi Sinan Aktaş (49), evinde ölü bulundu. Olay, dün öğle saatlerinde Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan Sinan Aktaş'tan (49) haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine evine giden jandarma ekipleri, Aktaş'ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Aktaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Aktaş'ın cansız bedeni jandarma ve savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aktaş'ın ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belirlenecek.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  Merhum Sinan Aktaş’ın cenazesi bugün Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camiinden kaldırılarak Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek.Dardanel Medya ailesi olarak merhunma Allah'tan rahmet başta Sayın Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş’a ailesine, sevenlerine,yakınlarına baş sağlığı dileriz.      
Kısa bir süre önce Çanakkale Valisi iken Kocaeli Valiliği’ne atanan İlhami Aktaş’ın Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan kardeşi Sinan Aktaş hayatını kaybetti.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın kardeşi Sinan Aktaş (49), evinde ölü bulundu. Olay, dün öğle saatlerinde Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan Sinan Aktaş'tan (49) haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine evine giden jandarma ekipleri, Aktaş'ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Aktaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Aktaş'ın cansız bedeni jandarma ve savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aktaş'ın ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belirlenecek.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Merhum Sinan Aktaş’ın cenazesi bugün Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camiinden kaldırılarak Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek.Dardanel Medya ailesi olarak merhunma Allah'tan rahmet başta Sayın Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş’a ailesine, sevenlerine,yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.