17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

İçme Suyu Arıtma Tesisinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 03.09.2024 - 14:09, Güncelleme: 03.09.2024 - 14:09
 

İçme Suyu Arıtma Tesisinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi

Çanakkale Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde yangın tatbikatı yapıldı.
Tatbikat, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin koordinatörlüğünde, yangın simülatörü teknik desteği kullanılarak gerçekleştirildi. Personel, yangın sırasında ve sonrasında yapılması gereken müdahale tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi. Tatbikatın ardından, Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından tesis personeline, çalışma esnasında güvenliklerini sağlamak için dikkat etmeleri gereken konulara ilişkin detaylı bir sunum yapıldı. Bu tür tatbikatların, olası acil durumlarda personelin hazırlıklı olmasını sağlamak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirileceği belirtildi.   KAYNAK: HABER MERKEZİ
Çanakkale Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde yangın tatbikatı yapıldı.

Tatbikat, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin koordinatörlüğünde, yangın simülatörü teknik desteği kullanılarak gerçekleştirildi. Personel, yangın sırasında ve sonrasında yapılması gereken müdahale tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi.

Tatbikatın ardından, Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından tesis personeline, çalışma esnasında güvenliklerini sağlamak için dikkat etmeleri gereken konulara ilişkin detaylı bir sunum yapıldı.

Bu tür tatbikatların, olası acil durumlarda personelin hazırlıklı olmasını sağlamak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.