DARDANEL
Ton Reklam Genel

Hava sıcaklıkları düşüyor

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 16.10.2024 - 09:14, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:33
 

Hava sıcaklıkları düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan meteorolojik değerlendirmeye göre, 17 Ekim tarihinden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşecek.
Yayınlanan değerlendirme raporunda, “17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının bölge genelinde 6 ila 8 derece azalacağı ve 19 Ekim 2024 Cumartesi gününe kadar mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte kuzey kesimlerde yerel yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek kuvvetli rüzgar ve fırtına tahmin edildiğinden Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahmin, meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir.” İfadelerine yer verildi.   Öte yandan beklenen en düşük ve en yüksek sıcaklıklar ise; 17 Ekim 12/19, 18 Ekim 9/17, 19 Ekim 8/18 olarak açıklandı.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan meteorolojik değerlendirmeye göre, 17 Ekim tarihinden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşecek.

Yayınlanan değerlendirme raporunda, “17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının bölge genelinde 6 ila 8 derece azalacağı ve 19 Ekim 2024 Cumartesi gününe kadar mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte kuzey kesimlerde yerel yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek kuvvetli rüzgar ve fırtına tahmin edildiğinden Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahmin, meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

 

Öte yandan beklenen en düşük ve en yüksek sıcaklıklar ise; 17 Ekim 12/19, 18 Ekim 9/17, 19 Ekim 8/18 olarak açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.