DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de 29 kaçak göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - | 16.10.2024 - 00:43, Güncelleme: 16.10.2024 - 08:52
 

Çanakkale’de 29 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’de 29 kaçak göçmen yakalandı
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi açıklarında 8’i çocuk olmak üzere toplam 29 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Gökçeada ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi TCSG-308 tarafından hareketli lastik bot durdurularak, içerisindeki 8’i çocuk olmak üzere toplam 29 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.
Çanakkale’de 29 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi açıklarında 8’i çocuk olmak üzere toplam 29 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.
Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Gökçeada ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi TCSG-308 tarafından hareketli lastik bot durdurularak, içerisindeki 8’i çocuk olmak üzere toplam 29 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.