DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de yatırımın kapıları Arsago ile açıldı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 15.10.2024 - 17:22, Güncelleme: 16.10.2024 - 18:37
 

Çanakkale’de yatırımın kapıları Arsago ile açıldı

Türkiye'nin önde gelen arsa yatırım şirketi Arsago, Çanakkale’de ilk şubesini açtı.
İsmetpaşa Mahallesi Tekzen bölgesinde hizmete giren şube için açılış töreni yapıldı. Törene, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak ve davetliler katıldı. Açılış programında konuşan Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, Çanakkale’nin çok değerli bir bölge olduğunu belirtti. “Arsago olarak Çanakkale'de olmamızın sebebi Çanakkale'nin hala daha çok yatırım alacağı, daha çok gelişeceğine kanaat getiriyoruz. Bundan kaynaklı Çanakkale'deyiz. İlk ofisimizi Çanakkale'de açmamızın sebebi Çanakkale'de proje sayılarımız veya işler üreteceğimiz projelerin adeti daha fazla. Nedeni de Çanakkale hakikaten hala keşfedilmemiş, bakir olan bir bölge. Arsago piyasada şu ana kadar yapmış olduğu bütün projelerini teslim etmiştir. Müşteri şikayetini sıfır olarak, baz alarak ilerlemeye çalışan bir şirketiz. Yani hiçbir şekilde müşteri şikâyeti istemiyoruz. Şirket olarak bütün müşterilerimizi de var gücümüzde elimizden ne geliyorsa mutlu etmeye çalışıyoruz.” Arsago Çanakkale Ofis Broker Özmen Gök ise yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi. “Arsago olarak Çanakkale'deki bir bayi açma ihtiyacımız şu şekilde ortaya çıktı. Daha önce bizim burada iki tane tamamlanmış projemiz bulunmakta. Müşterilerimizin her zaman daha yenisini, daha iyisini istedikleri için, biz de bölgeye hakim olduğumuz için ve bölgede kurumsal bir arsa ofisi olmadığı için özellikle ilk bayimizi Çanakkale'de açmayı planladık ve çok da güzel geri dönüşler alıyoruz. Çok daha güzel olacak gün geçtikçe. Tabi daha önce Lapseki'de de başarmış olduğumuz bir 300 parsellik bir villa arsa projemiz var. Yine aynı şekilde Gelibolu'da yaptığımız bir yaşam bahçesi projemiz var. Ve son olarak da bildiğiniz gibi ilk tarlam projesiyle sadece 99 bin liraya müşterilerimize yatırım amaçlı toprak sahibi yapmayı hedefleyen bir proje hayatı geçirdik. Bundan da çok güzel dönüşler aldık. İlk etabımızı sadece iki günde satışını tamamlamış kuruluyoruz. Şimdi ikinci etabın satışındayız. Daha sonra üç ve dördüncü etaplarımız da çıkacak.” Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ise işletmeye başarılar dileyerek,  “Çanakkale'miz için, Çanakkale'mizin ekonomisi için, gayrimenkul sektörü için hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı. Açılış programı kurdele kesimiyle birlikte sona erdi.   HABER- ENİSHAN KESKİN                      
Türkiye'nin önde gelen arsa yatırım şirketi Arsago, Çanakkale’de ilk şubesini açtı.

İsmetpaşa Mahallesi Tekzen bölgesinde hizmete giren şube için açılış töreni yapıldı. Törene, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak ve davetliler katıldı.

Açılış programında konuşan Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, Çanakkale’nin çok değerli bir bölge olduğunu belirtti.

Arsago olarak Çanakkale'de olmamızın sebebi Çanakkale'nin hala daha çok yatırım alacağı, daha çok gelişeceğine kanaat getiriyoruz. Bundan kaynaklı Çanakkale'deyiz. İlk ofisimizi Çanakkale'de açmamızın sebebi Çanakkale'de proje sayılarımız veya işler üreteceğimiz projelerin adeti daha fazla. Nedeni de Çanakkale hakikaten hala keşfedilmemiş, bakir olan bir bölge. Arsago piyasada şu ana kadar yapmış olduğu bütün projelerini teslim etmiştir. Müşteri şikayetini sıfır olarak, baz alarak ilerlemeye çalışan bir şirketiz. Yani hiçbir şekilde müşteri şikâyeti istemiyoruz. Şirket olarak bütün müşterilerimizi de var gücümüzde elimizden ne geliyorsa mutlu etmeye çalışıyoruz.”

Arsago Çanakkale Ofis Broker Özmen Gök ise yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Arsago olarak Çanakkale'deki bir bayi açma ihtiyacımız şu şekilde ortaya çıktı. Daha önce bizim burada iki tane tamamlanmış projemiz bulunmakta. Müşterilerimizin her zaman daha yenisini, daha iyisini istedikleri için, biz de bölgeye hakim olduğumuz için ve bölgede kurumsal bir arsa ofisi olmadığı için özellikle ilk bayimizi Çanakkale'de açmayı planladık ve çok da güzel geri dönüşler alıyoruz. Çok daha güzel olacak gün geçtikçe. Tabi daha önce Lapseki'de de başarmış olduğumuz bir 300 parsellik bir villa arsa projemiz var. Yine aynı şekilde Gelibolu'da yaptığımız bir yaşam bahçesi projemiz var. Ve son olarak da bildiğiniz gibi ilk tarlam projesiyle sadece 99 bin liraya müşterilerimize yatırım amaçlı toprak sahibi yapmayı hedefleyen bir proje hayatı geçirdik. Bundan da çok güzel dönüşler aldık. İlk etabımızı sadece iki günde satışını tamamlamış kuruluyoruz. Şimdi ikinci etabın satışındayız. Daha sonra üç ve dördüncü etaplarımız da çıkacak.”

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ise işletmeye başarılar dileyerek,  “Çanakkale'miz için, Çanakkale'mizin ekonomisi için, gayrimenkul sektörü için hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Açılış programı kurdele kesimiyle birlikte sona erdi.

 

HABER- ENİSHAN KESKİN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.