DARDANEL
Ton Reklam Genel

Güzelyalı ve Dardanos’ta 6 saatlik su kesintisi olacak

Yaşam (Haber Bülteni) - | 23.07.2024 - 11:18, Güncelleme: 23.07.2024 - 11:29
 

Güzelyalı ve Dardanos’ta 6 saatlik su kesintisi olacak

Çanakkale Belediyesi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Güzelyalı ve Dardanos mahallelerinde 26 Temmuz 2024 tarihinde 01:00-07:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağını duyurdu.
Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince yürütülecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Güzelyalı ve Dardanos mahallelerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi. Belediyenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 01:00’den 07:00’ye kadar sürecek olan kesinti, 25 Temmuz’u 26 Temmuz’a bağlayan gece gerçekleşecek. Yetkililer, bu süre zarfında vatandaşların gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıda bulundu. Su kesintisinden etkilenecek olan bölgelerde yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına önceden tedbir almaları önemle hatırlatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmalarının kesintisiz su hizmeti sağlamak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirildiği vurgulandı.
Çanakkale Belediyesi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Güzelyalı ve Dardanos mahallelerinde 26 Temmuz 2024 tarihinde 01:00-07:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince yürütülecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Güzelyalı ve Dardanos mahallelerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi. Belediyenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 01:00’den 07:00’ye kadar sürecek olan kesinti, 25 Temmuz’u 26 Temmuz’a bağlayan gece gerçekleşecek.

Yetkililer, bu süre zarfında vatandaşların gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıda bulundu. Su kesintisinden etkilenecek olan bölgelerde yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına önceden tedbir almaları önemle hatırlatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmalarının kesintisiz su hizmeti sağlamak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirildiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.