DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çabip 8. yılını kutluyor

Gündem (Haber Bülteni) - | 16.10.2024 - 17:08, Güncelleme: 16.10.2024 - 17:08
 

Çabip 8. yılını kutluyor

Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP), 17 Ekim 2016 tarihinde başladığı faaliyetlerinin 8. yılını kutlamaya hazırlanıyor.
Platform, bu önemli günü kutlamak ve yeni gönüllülerle tanışmak amacıyla 17 Ekim 2024 tarihinde saat 19.30'da Barış Kordonu’nda “Doğum Günü & Tanışma Etkinliği” düzenleyecek. Etkinlik boyunca, ÇABİP’in bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve faaliyetler hakkında kısa bir bilgilendirme yapılacak. Katılımcılar, platformun geçmişi ve bisikletin yaygınlaştırılması adına Çanakkale’de yürüttüğü çalışmaları yakından tanıma fırsatı bulacak.  
Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP), 17 Ekim 2016 tarihinde başladığı faaliyetlerinin 8. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Platform, bu önemli günü kutlamak ve yeni gönüllülerle tanışmak amacıyla 17 Ekim 2024 tarihinde saat 19.30'da Barış Kordonu’nda “Doğum Günü & Tanışma Etkinliği” düzenleyecek.

Etkinlik boyunca, ÇABİP’in bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve faaliyetler hakkında kısa bir bilgilendirme yapılacak.

Katılımcılar, platformun geçmişi ve bisikletin yaygınlaştırılması adına Çanakkale’de yürüttüğü çalışmaları yakından tanıma fırsatı bulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.