DARDANEL
Ton Reklam Genel

Altın cephesinde son durum

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 14.10.2024 - 14:25, Güncelleme: 15.10.2024 - 09:07
 

Altın cephesinde son durum

Çanakkale’de serbest piyasada altın fiyatları, dünya genelinde yaşanan jeopolitik gelişmeler, kapımızdaki savaş, döviz kurundaki hareketlilik ve yüksek enflasyonla birlikte değişim göstermeye devam ediyor.
Haftanın ilk işlem gününde Altın piyasasında açılış verileri incelendiğinde, Gram altın güne 3,119 liradan başladı. Her dönem yatırımcıların en çok tercih ettiği güvenli limanlardan biri olan altın fiyatlarının nasıl şekilleneceği yatırımcılar için önemini koruyor. Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Piyasalardaki hareketlilik ne yönde ilerleyecek? Kuyumcu Serkan Keskin Altın piyasasındaki hareketliliği değerlendirdi:‘’ Altın geçen hafta 3 bin 17 lira civarına kadar geriledi. Haftayı son işlem gününde 3 bin 60 TL’den kapattı. Bugün haftanın işlem gününü aynı oranda açtık. Altın dalgalı bir seyir izliyor. Bunda en büyük etken, coğrafi krizler ve ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri. Bunlar yükselişi tetikleyen etmenler. Bu dalgalanmanın bir süre daha süreceğini öngörüyoruz. Akabinde Ocak ayında Gram 4 bin seviyesini zorlayacak. Yatırımcımıza tavsiyemiz altında kalması. Çeyrek, gram ve Cumhuriyet altında yatırımlarına devam edebilirler’’ dedi. 14 Ekim 2024 tarihi itibariyle Güncel altın fiyatları ise şu şekilde oldu. Gram altın: Alış 2.772TL – Satış 3,119 TL Çeyrek altın: Alış 4.889 TL - Satış 5,328 TL Cumhuriyet altını: Alış 20,301 TL - Satış 21,638 TL    
Çanakkale’de serbest piyasada altın fiyatları, dünya genelinde yaşanan jeopolitik gelişmeler, kapımızdaki savaş, döviz kurundaki hareketlilik ve yüksek enflasyonla birlikte değişim göstermeye devam ediyor.

Haftanın ilk işlem gününde Altın piyasasında açılış verileri incelendiğinde, Gram altın güne 3,119 liradan başladı.

Her dönem yatırımcıların en çok tercih ettiği güvenli limanlardan biri olan altın fiyatlarının nasıl şekilleneceği yatırımcılar için önemini koruyor.

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Piyasalardaki hareketlilik ne yönde ilerleyecek?

Kuyumcu Serkan Keskin Altın piyasasındaki hareketliliği değerlendirdi:‘’ Altın geçen hafta 3 bin 17 lira civarına kadar geriledi. Haftayı son işlem gününde 3 bin 60 TL’den kapattı. Bugün haftanın işlem gününü aynı oranda açtık. Altın dalgalı bir seyir izliyor. Bunda en büyük etken, coğrafi krizler ve ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri. Bunlar yükselişi tetikleyen etmenler. Bu dalgalanmanın bir süre daha süreceğini öngörüyoruz. Akabinde Ocak ayında Gram 4 bin seviyesini zorlayacak.

Yatırımcımıza tavsiyemiz altında kalması. Çeyrek, gram ve Cumhuriyet altında yatırımlarına devam edebilirler’’ dedi.

14 Ekim 2024 tarihi itibariyle Güncel altın fiyatları ise şu şekilde oldu.

Gram altın: Alış 2.772TL – Satış 3,119 TL

Çeyrek altın: Alış 4.889 TL - Satış 5,328 TL

Cumhuriyet altını: Alış 20,301 TL - Satış 21,638 TL

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.