DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de kaybolduğu sanılan kardeşler bulundu

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 18.10.2024 - 12:04, Güncelleme: 18.10.2024 - 12:11
 

Çanakkale’de kaybolduğu sanılan kardeşler bulundu

Çanakkale merkezde birçok sosyal medya hesabında Kayıp Kız kardeşler ilanı vardı. Ailesi ise kaybolan kardeşler için yardım talebinde bulunmuştu.
Çanakkale merkezde, 5 Ekim 2024 tarihinden bu yana kayıp olan gençler için ailesinden kişiler çocukların İzmir’e kaçmış olabileceğini belirtti. İzmir'deki Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bildirimle bulundukları dile getirlidi. Aile yakınlarından gelen bilgiye göre kardeşler İzmir’de bulunmuş, ancak henüz gelmek istemediklerini aktarmışlar. Annelerini genç yaşta zor bir hastalık sebebiyle kaybeden kardeşlerin babalarının da sağlık durumunun iyi olmaması ve karşılaştıkları başka sorunlar nedeniyle evden ayrıldıkları düşünülüyordu.
Çanakkale merkezde birçok sosyal medya hesabında Kayıp Kız kardeşler ilanı vardı. Ailesi ise kaybolan kardeşler için yardım talebinde bulunmuştu.

Çanakkale merkezde, 5 Ekim 2024 tarihinden bu yana kayıp olan gençler için ailesinden kişiler çocukların İzmir’e kaçmış olabileceğini belirtti. İzmir'deki Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bildirimle bulundukları dile getirlidi. Aile yakınlarından gelen bilgiye göre kardeşler İzmir’de bulunmuş, ancak henüz gelmek istemediklerini aktarmışlar.

Annelerini genç yaşta zor bir hastalık sebebiyle kaybeden kardeşlerin babalarının da sağlık durumunun iyi olmaması ve karşılaştıkları başka sorunlar nedeniyle evden ayrıldıkları düşünülüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.