DARDANEL
Ton Reklam Genel

Balıkesir'de aranan 35 kişi yakalandı

Asayiş (AA) - | 18.10.2024 - 13:33, Güncelleme: 18.10.2024 - 13:33
 

Balıkesir'de aranan 35 kişi yakalandı

Balıkesir'de çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 12'si hükümlü 35 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kamu düzeninin devamının sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan kişilere yönelik eş zamanlı operasyonlar yaptı. 234 personelin katıldığı operasyonlarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 35 şüpheliyi yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından 12 hükümlü, cezaevine teslim edildi.
Balıkesir'de çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 12'si hükümlü 35 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kamu düzeninin devamının sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan kişilere yönelik eş zamanlı operasyonlar yaptı.

234 personelin katıldığı operasyonlarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 35 şüpheliyi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından 12 hükümlü, cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.