DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Valisi Toraman' ziyaretler sürüyor

Gündem (Haber Bülteni) - | 17.10.2024 - 14:32, Güncelleme: 17.10.2024 - 14:32
 

Çanakkale Valisi Toraman' ziyaretler sürüyor

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’a gerçekleştirilen ziyaretler hız kesmeden devam ediyor.
Çanakkale Eczacılar Odası Başkanı N. Jale Karaata ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Assos Truva Turizm Altyapı Hizmet Birliği Encümen üyeleriyle birlikte Vali Toraman’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin, sağlık ve turizm konularında görüş alışverişiyle geçtiği belirtildi. Aynı zamanda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin ve Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle de Vali Toraman’a nezaket ziyaretinde bulundular.    KAYNAK: HABER MERKEZİ
Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’a gerçekleştirilen ziyaretler hız kesmeden devam ediyor.

Çanakkale Eczacılar Odası Başkanı N. Jale Karaata ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Assos Truva Turizm Altyapı Hizmet Birliği Encümen üyeleriyle birlikte Vali Toraman’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin, sağlık ve turizm konularında görüş alışverişiyle geçtiği belirtildi.

Aynı zamanda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin ve Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle de Vali Toraman’a nezaket ziyaretinde bulundular. 

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.