DARDANEL
Ton Reklam Genel

''Biz değil Çanakkale kazandı''

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 30.09.2024 - 15:34, Güncelleme: 30.09.2024 - 16:48
 

''Biz değil Çanakkale kazandı''

Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığı seçimi geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti. Yapılan seçimler sonucunda yeni başkan Halit Kubilay Fırat oldu.
Fırat, seçimin ardından sosyal medyada bir teşekkür mesajı paylaştı. Paylaşımında, Çanakkale'deki sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Fırat, Kent Konseyi'nde daha çok çalışacaklarını ve şehrin sorunlarını çözmek için gayret edeceklerini vurguladı." "Halit Kubilay Fırat mesajında şunları söyledi: 'Tüm sivil toplum kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu sürecin başlangıcında, Çanakkaleli gençler olarak söyleyecek bir sözümüz var diyerek yola çıktık. Biz değil, Çanakkale kazandı. Bundan sonraki süreçte, herkesin sesine kulak veren ve ortak aklı önemseyen bir Kent Konseyi'ni hayata geçireceğiz.'" "Seçimin bir demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini ifade eden Fırat, destek veren ve sürece katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, Çanakkale için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi."
Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığı seçimi geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti. Yapılan seçimler sonucunda yeni başkan Halit Kubilay Fırat oldu.

Fırat, seçimin ardından sosyal medyada bir teşekkür mesajı paylaştı.

Paylaşımında, Çanakkale'deki sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Fırat, Kent Konseyi'nde daha çok çalışacaklarını ve şehrin sorunlarını çözmek için gayret edeceklerini vurguladı."

"Halit Kubilay Fırat mesajında şunları söyledi:

'Tüm sivil toplum kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu sürecin başlangıcında, Çanakkaleli gençler olarak söyleyecek bir sözümüz var diyerek yola çıktık. Biz değil, Çanakkale kazandı. Bundan sonraki süreçte, herkesin sesine kulak veren ve ortak aklı önemseyen bir Kent Konseyi'ni hayata geçireceğiz.'"

"Seçimin bir demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini ifade eden Fırat, destek veren ve sürece katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, Çanakkale için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.