DARDANEL
Ton Reklam Genel

Özgür Özel ve CHP’li Başkanlar Çanakkale’ye geliyor

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 02.10.2024 - 15:41, Güncelleme: 02.10.2024 - 16:27
 

Özgür Özel ve CHP’li Başkanlar Çanakkale’ye geliyor

CHP Çanakkale İl Başkanlığı 10 Ekim 2024 tarihinde “Halk Buluşması” düzenliyor. Halk Buluşmasına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de gelecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Çanakkale’ye gelecek Genel Başkan Özel; 10 Ekim Perşembe günü saat 18.00’da Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenecek etkinlikte  Çanakkale halkı ile buluşacak.  Halk buluşmasında, CHP liderinin güncel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunması ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemesi bekleniyor. Özgür Özel,  belediye başkanları toplantısında CHP’li başkanlar ile yerel yönetimlere dair güncel meseleler, projeler ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde de bulunacak.
CHP Çanakkale İl Başkanlığı 10 Ekim 2024 tarihinde “Halk Buluşması” düzenliyor. Halk Buluşmasına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Çanakkale’ye gelecek


Genel Başkan Özel; 10 Ekim Perşembe günü saat 18.00’da Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenecek etkinlikte  Çanakkale halkı ile buluşacak. 
Halk buluşmasında, CHP liderinin güncel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunması ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemesi bekleniyor.
Özgür Özel,  belediye başkanları toplantısında CHP’li başkanlar ile yerel yönetimlere dair güncel meseleler, projeler ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde de bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.