DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’den, Van’da kaybolan üniversite öğrencisi için destek

Anamanşet (AA) - | 02.10.2024 - 12:38, Güncelleme: 02.10.2024 - 17:18
 

Çanakkale’den, Van’da kaybolan üniversite öğrencisi için destek

Van’da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in bulunması için başlatılan arama çalışmalarına Çanakkale'den önemli bir destek gitti.
 Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kayıp öğrencinin Van Gölü’nde aranmasına yardımcı olmak amacıyla yandan taramalı sonar cihazı gönderdi. 27 Eylül Cuma günü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Kabaiş, sahile çakıl taşı toplamak için gittiği sırada kayboldu. Van’daki arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra, Bitlis’ten getirilen polis tekneleri ve Çanakkale’den gelen sonar cihazı da arama çalışmalarına büyük katkı sağlıyor. O günden bu yana, gölün hem yüzeyinde hem de derinliklerinde arama çalışmaları devam ediyor. Kabaiş ailesi ve yakınları, göl çevresinde umutla bekleyişi sürüyor.
Van’da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in bulunması için başlatılan arama çalışmalarına Çanakkale'den önemli bir destek gitti.

 Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kayıp öğrencinin Van Gölü’nde aranmasına yardımcı olmak amacıyla yandan taramalı sonar cihazı gönderdi.

27 Eylül Cuma günü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Kabaiş, sahile çakıl taşı toplamak için gittiği sırada kayboldu.

Van’daki arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra, Bitlis’ten getirilen polis tekneleri ve Çanakkale’den gelen sonar cihazı da arama çalışmalarına büyük katkı sağlıyor.

O günden bu yana, gölün hem yüzeyinde hem de derinliklerinde arama çalışmaları devam ediyor.

Kabaiş ailesi ve yakınları, göl çevresinde umutla bekleyişi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.