17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bisiklet sürmeyi sevenler dikkat!

Spor (Haber Bülteni) - | 07.09.2024 - 17:06, Güncelleme: 07.09.2024 - 17:06
 

Bisiklet sürmeyi sevenler dikkat!

Çanakkale kenti doğal coğrafi dağılımı itibari ile bisiklet sürücüleri için eşsiz parkurlar sunuyor
Çanakkale’de ulaşımını bisikletle gerçekleştiren ve bisikletli ulaşımı destekleyen herkes için gönüllü bir katılım sağlanan Çanakkale’nin aktivist ve keyifli Bisiklet Gruplarından olan ÇABİP yine her hafta farklı parkurlarıyla bisiklet severler için programlarını aksatmadan gerçekleştiriyor. Genel olarak ÇABİP (Çanakkale Bisiklet Platformu); Çanakkale’de bisiklet kültürünün yerleşmesini, bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı, kentte yaşayan tüm bisikletçilerin ortak sesi olmayı, bisiklet gruplarının birlikte çalışabilirliğini ve ortak etkinlikler düzenleyebilmeleri için öncü olmayı, spor amaçlı ve şehir içi ulaşımdaki bisiklet kullanıcılarına daha güvenli kullanım alanları açmak için kamu kurumları ile iş birliği halinde olmayı amaçlayan duyarlı ve sportif bir gruptur. ÇABİP grubunun haftalık ve aylık programlarına resmi internet sayfalarından erişebilirsiniz.
Çanakkale kenti doğal coğrafi dağılımı itibari ile bisiklet sürücüleri için eşsiz parkurlar sunuyor

Çanakkale’de ulaşımını bisikletle gerçekleştiren ve bisikletli ulaşımı destekleyen herkes için gönüllü bir katılım sağlanan Çanakkale’nin aktivist ve keyifli Bisiklet Gruplarından olan ÇABİP yine her hafta farklı parkurlarıyla bisiklet severler için programlarını aksatmadan gerçekleştiriyor.

Genel olarak ÇABİP (Çanakkale Bisiklet Platformu); Çanakkale’de bisiklet kültürünün yerleşmesini, bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı, kentte yaşayan tüm bisikletçilerin ortak sesi olmayı, bisiklet gruplarının birlikte çalışabilirliğini ve ortak etkinlikler düzenleyebilmeleri için öncü olmayı, spor amaçlı ve şehir içi ulaşımdaki bisiklet kullanıcılarına daha güvenli kullanım alanları açmak için kamu kurumları ile iş birliği halinde olmayı amaçlayan duyarlı ve sportif bir gruptur.

ÇABİP grubunun haftalık ve aylık programlarına resmi internet sayfalarından erişebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.