17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Muharrem Erkek'ten , Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi'ne ziyaret

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 18.09.2024 - 14:35, Güncelleme: 18.09.2024 - 14:38
 

Muharrem Erkek'ten , Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi'ne ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Entegre Katı Atık Yönetim Tesisini ziyaret etti.
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, kentin çevre ve atık yönetimi konusunda büyük önem taşıyan Çanakkale Entegre Katı Atık Yönetim Tesisini ziyaret etti. Başkan Erkek, tesisin yıllık düzenli bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Tesisin sorunsuz bir şekilde çalışması ve çevreye en az zarar verecek şekilde atıkların yönetilmesi adına yapılan düzenli bakım ve kontroller, Çanakkale halkı için çevre ve sağlık açısından önemli bir güvence oluşturuyor.   KAYNAK: HABER MERKEZİ    
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Entegre Katı Atık Yönetim Tesisini ziyaret etti.

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, kentin çevre ve atık yönetimi konusunda büyük önem taşıyan Çanakkale Entegre Katı Atık Yönetim Tesisini ziyaret etti.

Başkan Erkek, tesisin yıllık düzenli bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Tesisin sorunsuz bir şekilde çalışması ve çevreye en az zarar verecek şekilde atıkların yönetilmesi adına yapılan düzenli bakım ve kontroller, Çanakkale halkı için çevre ve sağlık açısından önemli bir güvence oluşturuyor.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.