17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

13. Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Sürüşü yarın yapılacak

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 07.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 07.09.2024 - 16:30
 

13. Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Sürüşü yarın yapılacak

Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP) tarafından düzenlenen ve her yıl bir anma etkinliği olarak gerçekleştirilen "Şehitlere Saygı Sürüşü"nün bu yıl 13'üncüsü yarın yapılacak.
Şehitlerimizi anmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek anlamlı bir buluşma noktası oluşturacak. Bu yılki saygı sürüşü, Kilitbahir Namazgah Tabyaları'ndan başlayacak ve Şahindere Şehitliği'ne kadar uzanacak. Şahindere Şehitliği'nde kısa bir mola verildikten sonra Alçıtepe’ye hareket edilecek ve ana mola alanı olan Şehitler Abidesi'ne ulaşılacak. Şehitler Abidesi'nde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilecek ve ardından aynı güzergah üzerinden başlangıç noktasına geri dönülecek. Katılımcılar için ücretsiz olan bu anlamlı etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale ruhunu yaşatmayı ve şehitlerimizi anmayı amaçlıyor. Organizasyon yetkilileri, tüm bisiklet severleri ve vatandaşları bu özel sürüşe davet ediyor.
Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP) tarafından düzenlenen ve her yıl bir anma etkinliği olarak gerçekleştirilen "Şehitlere Saygı Sürüşü"nün bu yıl 13'üncüsü yarın yapılacak.

Şehitlerimizi anmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek anlamlı bir buluşma noktası oluşturacak.

Bu yılki saygı sürüşü, Kilitbahir Namazgah Tabyaları'ndan başlayacak ve Şahindere Şehitliği'ne kadar uzanacak. Şahindere Şehitliği'nde kısa bir mola verildikten sonra Alçıtepe’ye hareket edilecek ve ana mola alanı olan Şehitler Abidesi'ne ulaşılacak. Şehitler Abidesi'nde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilecek ve ardından aynı güzergah üzerinden başlangıç noktasına geri dönülecek.

Katılımcılar için ücretsiz olan bu anlamlı etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale ruhunu yaşatmayı ve şehitlerimizi anmayı amaçlıyor. Organizasyon yetkilileri, tüm bisiklet severleri ve vatandaşları bu özel sürüşe davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.