17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Yeni kordonda çöp çilesi bitmiyor

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 20.06.2024 - 13:40, Güncelleme: 20.06.2024 - 17:06
 

Yeni kordonda çöp çilesi bitmiyor

Sıcak yaz akşamlarında Çanakkale’nin cazibe merkezi olan Yeni Kordon’daki eski erkek öğrenci yurdunun atıl arazisindeki çöpler istenmeyen görüntüler oluşturuyor. Etrafa saçılan cam kırıkları ise olası bir yangına davetiye çıkarıyor.
Çanakkale’nin Barbaros Mahallesi sahil şeridinde kentlinin dinlenme ve nefes alma bölgesi aynı zamanda sosyal aktivite alanı olan Yeni Kordon’da zaman zaman istenmeyen görüntüler oluşuyor. Sıcak yaz akşamlarında muhteşem manzarası ile gezinti ve dinlenmek isteyen Çanakkalelilere ev sahipliği yapan Yeni Kordon bölgesinde duyarsız vatandaşlar yüzünden çevre sorunu yaşanıyor. Yeni Kordondaki eski erkek öğrenci yurdunun atıl arazisinde etrafa atılan çöpler, tepki çekiyor. Yıllardır projelendirilemeyen öğrenci yurdunun atıl durumdaki bahçesine atılan çöpler hem görüntü kirliliği, hem de olası bir yangına davetiye çıkarıyor. Kuru otların ve ağaçların bulunduğu alanda etrafa saçılan cam kırıkları yangın açısından tehlike oluşturuyor.    HABER: HÜLYA SERTÇE
Sıcak yaz akşamlarında Çanakkale’nin cazibe merkezi olan Yeni Kordon’daki eski erkek öğrenci yurdunun atıl arazisindeki çöpler istenmeyen görüntüler oluşturuyor. Etrafa saçılan cam kırıkları ise olası bir yangına davetiye çıkarıyor.

Çanakkale’nin Barbaros Mahallesi sahil şeridinde kentlinin dinlenme ve nefes alma bölgesi aynı zamanda sosyal aktivite alanı olan Yeni Kordon’da zaman zaman istenmeyen görüntüler oluşuyor.

Sıcak yaz akşamlarında muhteşem manzarası ile gezinti ve dinlenmek isteyen Çanakkalelilere ev sahipliği yapan Yeni Kordon bölgesinde duyarsız vatandaşlar yüzünden çevre sorunu yaşanıyor.

Yeni Kordondaki eski erkek öğrenci yurdunun atıl arazisinde etrafa atılan çöpler, tepki çekiyor.

Yıllardır projelendirilemeyen öğrenci yurdunun atıl durumdaki bahçesine atılan çöpler hem görüntü kirliliği, hem de olası bir yangına davetiye çıkarıyor.

Kuru otların ve ağaçların bulunduğu alanda etrafa saçılan cam kırıkları yangın açısından tehlike oluşturuyor. 

 

HABER: HÜLYA SERTÇE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.