17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Toplu taşımada değişiklik yapıldı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 06.09.2024 - 11:19, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:27
 

Toplu taşımada değişiklik yapıldı

Çanakkale Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında kent ulaşımına ilişkin yeni kararlar alındı. Kararlara göre, bazı otobüs hatlarının güzergahları değişirken, aktarma sürelerinde de değişikliğe gidildi.
Çanakkale Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, toplu taşıma hakkında da yeni kararlar hayata geçirildi. Kararlar kapsamında bazı otobüs seferlerinin güzergahları değiştirildi. Bu kapsamda, Ç1-Ç3-Ç8-Ç11K-Ç11K Ekspres hatları Çanakkale iskele bölgesinden geçmeye devam ederken, Ç1 Ekspres-Ç3 Ekspress – ÇT3 Ekspress –Ç5 –Ç7-Ç9-Ç11G hatları ise bundan sonra Eski hastane karşısından geçmesine karar verildi. Toplantıda aktarma sürelerinde de değişikliğe gidildi. Buna göre, Ç11G ve Ç9 hatlarında 50 dakika olan aktarma süresi, 90 dakikaya çıkarılmasına Normal hatlarda, 5-20 dakika olan aktarma süresinin 30 dakikaya çıkarılmasına 20-30 dakika arasında yüzde 50 indirimli olan aktarma süresinin 30-40 dakika arasına çıkarılmasına karar verildi. Kararlar, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.
Çanakkale Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında kent ulaşımına ilişkin yeni kararlar alındı. Kararlara göre, bazı otobüs hatlarının güzergahları değişirken, aktarma sürelerinde de değişikliğe gidildi.

Çanakkale Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, toplu taşıma hakkında da yeni kararlar hayata geçirildi. Kararlar kapsamında bazı otobüs seferlerinin güzergahları değiştirildi. Bu kapsamda,

Ç1-Ç3-Ç8-Ç11K-Ç11K Ekspres hatları Çanakkale iskele bölgesinden geçmeye devam ederken, Ç1 Ekspres-Ç3 Ekspress – ÇT3 Ekspress –Ç5 –Ç7-Ç9-Ç11G hatları ise bundan sonra Eski hastane karşısından geçmesine karar verildi.

Toplantıda aktarma sürelerinde de değişikliğe gidildi. Buna göre, Ç11G ve Ç9 hatlarında 50 dakika olan aktarma süresi, 90 dakikaya çıkarılmasına

Normal hatlarda, 5-20 dakika olan aktarma süresinin 30 dakikaya çıkarılmasına

20-30 dakika arasında yüzde 50 indirimli olan aktarma süresinin 30-40 dakika arasına çıkarılmasına karar verildi.

Kararlar, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.