17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Vatandaşlar gram altına yöneliyor

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 08.07.2024 - 14:10, Güncelleme: 08.07.2024 - 16:20
 

Vatandaşlar gram altına yöneliyor

Vatandaşların en güvenilir yatırım aracı olarak gördüğü ve düğün sezonunda sıklıkla satın alınan altına ulaşabilmek her geçen gün zorlaşıyor. Çeyrek altının bile dört bin lirayı geçtiği bu günlerde vatandaşlar gram altınlara yöneliyor.
Düğün sezonu geldi, vatandaşlar altına yöneldi. Haftaya yükselişle başlayan altın, son bir buçuk ayın zirvesine çıkarken, fiyatları gören vatandaşlar ise gramı düşürdü, bütçesine göre altın aramaya başladı. “GRAM ALTINA İLGİ FAZLA” Son dönemin en popüleri ise 0,25 gram altın oldu. 650 lira ücretiyle dar bütçeli vatandaşlara da hitap eden bu altınla ilgili Kuyumcu Mustafa Temel, Ton Tv mikrofonlarını bilgilendirdi. “Adı üzerinde 0,25 gram yani 1 gramın dörtte biri yani gramın çeyreği oluyor. Talep şu anda çeyrek altın 4 bin yüz lira olduğu için ister istemez insanlar sadece 0,25 gramı değil 0,50 ve gram altına da talep gösteriyor.”  ALTIN FİYATLARI NE KADAR? Kuyumcu Temel, altın piyasasındaki son fiyatları aktardı. “0,25 gram 650 TL, Yarım gram bin 230 TL, gram altın 2 bin 420 TL şu anda.” VATANDAŞLAR İÇİN HAYAL Dar bütçeli ve asgari ücretle geçinen vatandaşlar için altın almak artık hayal oldu. HABER: BATUHAN YILDIRIM
Vatandaşların en güvenilir yatırım aracı olarak gördüğü ve düğün sezonunda sıklıkla satın alınan altına ulaşabilmek her geçen gün zorlaşıyor. Çeyrek altının bile dört bin lirayı geçtiği bu günlerde vatandaşlar gram altınlara yöneliyor.

Düğün sezonu geldi, vatandaşlar altına yöneldi. Haftaya yükselişle başlayan altın, son bir buçuk ayın zirvesine çıkarken, fiyatları gören vatandaşlar ise gramı düşürdü, bütçesine göre altın aramaya başladı.

“GRAM ALTINA İLGİ FAZLA”

Son dönemin en popüleri ise 0,25 gram altın oldu. 650 lira ücretiyle dar bütçeli vatandaşlara da hitap eden bu altınla ilgili Kuyumcu Mustafa Temel, Ton Tv mikrofonlarını bilgilendirdi.

“Adı üzerinde 0,25 gram yani 1 gramın dörtte biri yani gramın çeyreği oluyor. Talep şu anda çeyrek altın 4 bin yüz lira olduğu için ister istemez insanlar sadece 0,25 gramı değil 0,50 ve gram altına da talep gösteriyor.”

 ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Kuyumcu Temel, altın piyasasındaki son fiyatları aktardı.

“0,25 gram 650 TL, Yarım gram bin 230 TL, gram altın 2 bin 420 TL şu anda.”

VATANDAŞLAR İÇİN HAYAL

Dar bütçeli ve asgari ücretle geçinen vatandaşlar için altın almak artık hayal oldu.

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.