17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Uzmandan çocuklara tatil tavsiyesi

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 19.06.2024 - 15:23, Güncelleme: 19.06.2024 - 16:59
 

Uzmandan çocuklara tatil tavsiyesi

Bir eğitim- öğretim dönemi daha sona erdi. Öğrenciler hasretle beklediği uzun yaz tatiline girdi. Uzmanlardan uzun ve yorucu bir okul döneminin ardından çocuklara tatili tatil tadında yaşayın tavsiyesi geldi.
2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 14 Haziran günü itibariyle sona erdi. Türkiye’de yaklaşık 19 milyonun üzerinde Çanakkale’de ise 81 bin öğrenci karne alarak 3 ay sürecek uzun yaz tatiline girdi. Çocuklar zorlu bir eğitim öğretimin ardından hasretle bekledikleri yaz tatiline kavuştular. Uzmanlardan uzun ve yorucu bir okul döneminin ardından hem öğrenci hem velilere tatil tavsiyesi geldi. Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı İnal Akoğlu; velilerden tatilde ders çalışılması konusunda baskı yapmamalarını isterken çocuklara tatili tatil tadında yaşamalarını tavsiye etti. Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı Akoğlu ‘’14 Haziran 20024 Cuma günü eğitim öğretim yılı sona erdi. Çocuklar karnelerini aldı. Çocuklarımız, velilerimiz bir sene boyunca çok yoruldular. Çocuklarımızdan yaz tatilinde tatil yapmalarını istiyoruz. Oyun oynasınlar evet kitap okusunlar, ama her şeyden önce çocukluklarını yaşasınlar. Bütün velilere tavsiyemiz budur. Sadece ders çalışmasınlar artık ders bitti. Tatil yapsınlar gezsinler tozsunlar. Tatillerini en iyi şekilde dinlenmiş ve zinde bir şekilde geçirsinler. Seneye enerji toplamış halde gelsinler’’ dedi.   HABER: HÜLYA SERTÇE    
Bir eğitim- öğretim dönemi daha sona erdi. Öğrenciler hasretle beklediği uzun yaz tatiline girdi. Uzmanlardan uzun ve yorucu bir okul döneminin ardından çocuklara tatili tatil tadında yaşayın tavsiyesi geldi.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 14 Haziran günü itibariyle sona erdi. Türkiye’de yaklaşık 19 milyonun üzerinde Çanakkale’de ise 81 bin öğrenci karne alarak 3 ay sürecek uzun yaz tatiline girdi.

Çocuklar zorlu bir eğitim öğretimin ardından hasretle bekledikleri yaz tatiline kavuştular.

Uzmanlardan uzun ve yorucu bir okul döneminin ardından hem öğrenci hem velilere tatil tavsiyesi geldi.

Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı İnal Akoğlu; velilerden tatilde ders çalışılması konusunda baskı yapmamalarını isterken çocuklara tatili tatil tadında yaşamalarını tavsiye etti.

Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı Akoğlu ‘’14 Haziran 20024 Cuma günü eğitim öğretim yılı sona erdi. Çocuklar karnelerini aldı. Çocuklarımız, velilerimiz bir sene boyunca çok yoruldular. Çocuklarımızdan yaz tatilinde tatil yapmalarını istiyoruz. Oyun oynasınlar evet kitap okusunlar, ama her şeyden önce çocukluklarını yaşasınlar. Bütün velilere tavsiyemiz budur. Sadece ders çalışmasınlar artık ders bitti. Tatil yapsınlar gezsinler tozsunlar. Tatillerini en iyi şekilde dinlenmiş ve zinde bir şekilde geçirsinler. Seneye enerji toplamış halde gelsinler’’ dedi.

 

HABER: HÜLYA SERTÇE

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.