17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu

Spor (İHA) - | 19.07.2024 - 09:10, Güncelleme: 19.07.2024 - 09:50
 

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.
Ankara'da bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda, başkanlık seçimi için oy kullanma işlemi tamamlandı. 281 delege tarafından kullanılan oyun 134’ünü İbrahim Hacıosmanoğlu, 129’unu Mehmet Büyükekşi alırken 18 oy geçersiz sayıldı. Bu sonuçla İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF’nin yeni başkanı oldu. Öte yandan iki adayın yönetim listesi oylaması da sonuçlandı. Hacıosmanoğlu'nun listesi 121 oy, Büyükekşi'nin listesi ise 71 oy aldı. Bir oy da geçersiz sayıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti. Hacıosmanoğlu ve yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk futbolu ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.

Ankara'da bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda, başkanlık seçimi için oy kullanma işlemi tamamlandı. 281 delege tarafından kullanılan oyun 134’ünü İbrahim Hacıosmanoğlu, 129’unu Mehmet Büyükekşi alırken 18 oy geçersiz sayıldı. Bu sonuçla İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF’nin yeni başkanı oldu.

Öte yandan iki adayın yönetim listesi oylaması da sonuçlandı. Hacıosmanoğlu'nun listesi 121 oy, Büyükekşi'nin listesi ise 71 oy aldı. Bir oy da geçersiz sayıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti. Hacıosmanoğlu ve yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk futbolu ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.