17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Terzialan’da yeni sosyal yaşam ve kültür merkezi açıldı

Kültür/Sanat (Haber Merkezi) - | 10.06.2024 - 13:11, Güncelleme: 10.06.2024 - 13:17
 

Terzialan’da yeni sosyal yaşam ve kültür merkezi açıldı

Süle Mahallesi'nde bulunan Çanakkale Terzialan'a bağlı bir sosyal yaşam ve kültür merkezi, muhtar Aziz Keskin'in liderliğinde açıldı.
Eskiden okul olarak kullanılan yapı, restorasyon çalışmaları sonucunda kültür merkezine dönüştürüldü ve yeni etkinliklere ev sahipliği yapacak hale getirildi. Açılış törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve diğer birçok önemli isim katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mahalle muhtarı Aziz Keskin, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen ve Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu'nun konuşmaları yapıldı. Konuşmaların ardından Kazdağları Halk Oyunları Topluluğu bir gösteri sundu ve etkinlik merkezinin yapımına katkı sağlayanlara plaket takdim edildi. Merkezin yapımında destek veren kuruluşlar arasında Çan2 ODAŞ Termik Santrali, Kale Grubu ve Ercem Mobilya da yer alıyor. Açılış ve kurdele kesme töreninin ardından merkez gezildi. Merkezin bir bölümünde, eskiden kullanılan eşyalardan oluşan bir müze bulunuyor ve gençlere yönelik masa tenisi gibi eğlence alanları da yer alıyor. Ayrıca, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan'ın gösteri tenis maçları da gerçekleştirildi. Bu etkinlikle birlikte açılış töreni sona erdi.
Süle Mahallesi'nde bulunan Çanakkale Terzialan'a bağlı bir sosyal yaşam ve kültür merkezi, muhtar Aziz Keskin'in liderliğinde açıldı.

Eskiden okul olarak kullanılan yapı, restorasyon çalışmaları sonucunda kültür merkezine dönüştürüldü ve yeni etkinliklere ev sahipliği yapacak hale getirildi. Açılış törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve diğer birçok önemli isim katıldı.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mahalle muhtarı Aziz Keskin, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen ve Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu'nun konuşmaları yapıldı. Konuşmaların ardından Kazdağları Halk Oyunları Topluluğu bir gösteri sundu ve etkinlik merkezinin yapımına katkı sağlayanlara plaket takdim edildi. Merkezin yapımında destek veren kuruluşlar arasında Çan2 ODAŞ Termik Santrali, Kale Grubu ve Ercem Mobilya da yer alıyor.

Açılış ve kurdele kesme töreninin ardından merkez gezildi. Merkezin bir bölümünde, eskiden kullanılan eşyalardan oluşan bir müze bulunuyor ve gençlere yönelik masa tenisi gibi eğlence alanları da yer alıyor. Ayrıca, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan'ın gösteri tenis maçları da gerçekleştirildi. Bu etkinlikle birlikte açılış töreni sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.