17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Sarıçay'da kefal avı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 27.07.2024 - 09:00, Güncelleme: 27.07.2024 - 13:31
 

Sarıçay'da kefal avı

Çanakkale kent merkezini ortadan ikiye bölerek denize ulaşan Sarıçay'a oltasını salan vatandaş kovasını kefalle doldurdu.
Bir zamanlar içilesi suyu olan son yıllarda ise balçık görüntüsü ile hem koku hem de görüntü kirliliğinin yaşandığı Çanakkale kent merkezini ortadan ikiye bölen Sarıçay'da, balık tutan vatandaş bereketli bir gün yaşadı. Ota balıkçılığına meraklı vatandaş, kovasını kefalle doldurdu. Olta balıkçılığına meraklı vatandaş, vakit buldukça amatörce de olsa balık avladığını söyleyerek tuttuğu kefalleri yaya köprüsünden geçen yaşlı bir vatandaşla paylaştı.  
Çanakkale kent merkezini ortadan ikiye bölerek denize ulaşan Sarıçay'a oltasını salan vatandaş kovasını kefalle doldurdu.

Bir zamanlar içilesi suyu olan son yıllarda ise balçık görüntüsü ile hem koku hem de görüntü kirliliğinin yaşandığı Çanakkale kent merkezini ortadan ikiye bölen Sarıçay'da, balık tutan vatandaş bereketli bir gün yaşadı.

Ota balıkçılığına meraklı vatandaş, kovasını kefalle doldurdu.

Olta balıkçılığına meraklı vatandaş, vakit buldukça amatörce de olsa balık avladığını söyleyerek tuttuğu kefalleri yaya köprüsünden geçen yaşlı bir vatandaşla paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.