17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Rektör Erenoğlu kampanyanın detaylarını açıkladı

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 10.07.2024 - 16:00, Güncelleme: 10.07.2024 - 17:26
 

Rektör Erenoğlu kampanyanın detaylarını açıkladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, modern tıbbi cihazları bünyesine dâhil etmek için büyük bir yardım kampanyası başlatıyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, ileri teknolojiyle tasarlanmış PET/BT kanser tarama ve Yapay Zekalı Modern MR cihazları kazandırılmak amacıyla yardım kampanyası başlatılacak. Kampanyanın sloganı "Senin Desteğin ile Daha Güçlü Bir Hastane" olarak belirlenirken, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, detayları ton Tv mikrofonlarına anlattı. “Kanser hastaları şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak” Cihazların kazandırılmasıyla birlikte kanser hastalarının başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacağını belirten Rektör Erenoğlu, “Yıllar önce üniversitemizde bulunan fakat çeşitli nedenlerle şu anda mevcudiyet olmadığından dolayı çalıştırılamayan bir MR cihazının ve bir PET-BT cihazının tekrar üniversitemize kazandırılması. Biz mevcut akademik kabiliyetlerimizin Çanakkale'nin halk sağlığı noktasında daha da etkili hale getirilmesi için bu iki cihazı Çok kısa bir sürede üniversitemizde hep birlikte kazandıracağız. Çanakkale kazanacak. Özellikle kanser vakalarındaki artış hepimizin malumu. Alanında uzman hekimlerimizin bu cihazlar sayesinde teşhis ve tedavide daha etkin çalışacaklarını düşünüyoruz. Çünkü bu bir gerçek. Her şeyden önemli. Özellikle kanser hastaları zamanla yarışıyorlar. Bu insanları tedavileri ve teşhisleri noktasında farklı kentlere göndermek mecburiyetine kalmayacağız ve yerinde Çanakkale'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin kabiliyetleriyle inşallah umuyorum ki kısa zamanda böylece sağlıklarına kavuşacaklar. Ben kampanyamıza destek veren tüm kurum kuruluşu ve kişilere sizinle izninizle tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.   HABER: ENİSHAN KESKİN  
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, modern tıbbi cihazları bünyesine dâhil etmek için büyük bir yardım kampanyası başlatıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, ileri teknolojiyle tasarlanmış PET/BT kanser tarama ve Yapay Zekalı Modern MR cihazları kazandırılmak amacıyla yardım kampanyası başlatılacak.

Kampanyanın sloganı "Senin Desteğin ile Daha Güçlü Bir Hastane" olarak belirlenirken, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, detayları ton Tv mikrofonlarına anlattı.

“Kanser hastaları şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak”

Cihazların kazandırılmasıyla birlikte kanser hastalarının başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacağını belirten Rektör Erenoğlu, “Yıllar önce üniversitemizde bulunan fakat çeşitli nedenlerle şu anda mevcudiyet olmadığından dolayı çalıştırılamayan bir MR cihazının ve bir PET-BT cihazının tekrar üniversitemize kazandırılması. Biz mevcut akademik kabiliyetlerimizin Çanakkale'nin halk sağlığı noktasında daha da etkili hale getirilmesi için bu iki cihazı Çok kısa bir sürede üniversitemizde hep birlikte kazandıracağız. Çanakkale kazanacak. Özellikle kanser vakalarındaki artış hepimizin malumu. Alanında uzman hekimlerimizin bu cihazlar sayesinde teşhis ve tedavide daha etkin çalışacaklarını düşünüyoruz. Çünkü bu bir gerçek. Her şeyden önemli. Özellikle kanser hastaları zamanla yarışıyorlar. Bu insanları tedavileri ve teşhisleri noktasında farklı kentlere göndermek mecburiyetine kalmayacağız ve yerinde Çanakkale'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin kabiliyetleriyle inşallah umuyorum ki kısa zamanda böylece sağlıklarına kavuşacaklar. Ben kampanyamıza destek veren tüm kurum kuruluşu ve kişilere sizinle izninizle tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.