17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Öztabak: Perşembe günü Çanakkale’ye yağış geliyor

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 01.07.2024 - 12:18, Güncelleme: 01.07.2024 - 13:01
 

Öztabak: Perşembe günü Çanakkale’ye yağış geliyor

Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Çanakkale için tahmini hava raporunu Ton Tv ile paylaştı. Salı günü sıcaklıkların çok yüksek olacağını belirten Öztabak, Perşembe günü Çanakkale’ye yağış beklediklerini ifade etti.
Çanakkale özlediği yağmuruna kavuşuyor. Bir süredir orman yangınlarıyla büyük mücadele veren Çanakkale’de Perşembe günü yağış bekleniyor. Çanakkale için tahmini hava raporunu paylaşan İl Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, “Müjdeli bir haber vermek istiyorum, Çanakkale Perşembe günü yağışlı hava kütlesinin etkisi altına girecek diye konuştu. “Bir müjde vermek istiyoruz; Perşembe günü yeni bir yağış kütlesinin etkisi altına gireceğiz. Bu yağışlı hava kütlesi ilimizde gök gürültülü sağanağa sebep olacak. Perşembe günü yağan yağışla sıcaklıklar mevsim normallerine kadar düşecek. Bu da yangınlar için müjdeli bir haber olsun. İnşallah Perşembe günü sıcaklıkların düşmesi ile yangın riski bir nebze olsun azalacak. “SALI GÜNÜNE DİKKAT” Sıcaklıkların ise Salı günü 37-38 dereceye kadar çıkacağını belirten İl Müdürü Öztabak, orman yangınlarına karşı dikkatli olmaya davet etti. “10 günlük periyotta en yüksek sıcaklığı Salı günü 37-38 derece ile alacağız. Tabii bu yüksek sıcaklık da yaklaşık yüzde 15’e kadar nemin düşmesine neden olacak. Özellikle Salı günü yüksek sıcaklık ve düşük nem bekliyoruz. Rüzgar çok kuvvetli değil, zamanla değişik yönlerden orta kuvvette olacak.   HABER: BATUHAN YILDIRIM
Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Çanakkale için tahmini hava raporunu Ton Tv ile paylaştı. Salı günü sıcaklıkların çok yüksek olacağını belirten Öztabak, Perşembe günü Çanakkale’ye yağış beklediklerini ifade etti.

Çanakkale özlediği yağmuruna kavuşuyor. Bir süredir orman yangınlarıyla büyük mücadele veren Çanakkale’de Perşembe günü yağış bekleniyor.

Çanakkale için tahmini hava raporunu paylaşan İl Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, “Müjdeli bir haber vermek istiyorum, Çanakkale Perşembe günü yağışlı hava kütlesinin etkisi altına girecek diye konuştu.

“Bir müjde vermek istiyoruz; Perşembe günü yeni bir yağış kütlesinin etkisi altına gireceğiz. Bu yağışlı hava kütlesi ilimizde gök gürültülü sağanağa sebep olacak. Perşembe günü yağan yağışla sıcaklıklar mevsim normallerine kadar düşecek. Bu da yangınlar için müjdeli bir haber olsun. İnşallah Perşembe günü sıcaklıkların düşmesi ile yangın riski bir nebze olsun azalacak.

“SALI GÜNÜNE DİKKAT”

Sıcaklıkların ise Salı günü 37-38 dereceye kadar çıkacağını belirten İl Müdürü Öztabak, orman yangınlarına karşı dikkatli olmaya davet etti.

“10 günlük periyotta en yüksek sıcaklığı Salı günü 37-38 derece ile alacağız. Tabii bu yüksek sıcaklık da yaklaşık yüzde 15’e kadar nemin düşmesine neden olacak. Özellikle Salı günü yüksek sıcaklık ve düşük nem bekliyoruz. Rüzgar çok kuvvetli değil, zamanla değişik yönlerden orta kuvvette olacak.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.