17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Öldü diye selasını okuttular

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 26.07.2024 - 18:27, Güncelleme: 26.07.2024 - 18:30
 

Öldü diye selasını okuttular

Çanakkale’de bugün ilginç bir olay yaşandı. Çanakkale’de yaşayan Yoldaş Kartal’ın öğle namazına müteakip kentte bulunan camilerden selası okutuldu.
Çanakkale’de nadir yaşanılacak bir olay meydana geldi. Çanakkale Balıkhali’nde çalışan Yoldaş Kartal’ın bugün öğle namazına müteakip kimliği belirsiz kişiler tarafından kentte bulunan camilerden selası okutuldu ve cenazesinin ikindi namazının ardından kaldırılacağı anons edildi. Anonsu duyan çevresi ve arkadaşları ise iş yeri ve evine gitti. Selası okutulduğu sırada evde olduğunu belirten Yoldaş Kartal, “Türkiye'de veya dünyada insanın başına çok nadir gelebilecek bir şey. Uykudan annemin babamın ağlamasıyla, benim öldüğümün selasıyla uyandım. Sela öğle namazında okutuluyor ve ikindi de cenazemin okunacağı söyleniyor. Selada ailemin ve yakınlarımın isimleri okunuyor. Selayı duyan yakınlarım iş yerime ve evime geldiler. Sadece ben değil bütün çevrem kötü bir durum yaşadı. Ben duyunca daha da kötü bir durum yaşadım. Hala daha telefonlarım susmuyor. Bu nasıl olabiliyor anlamadım. Bakmadan araştırmadan nasıl böyle bir şey olabiliyor, ölmeyen birisine öldü denilebiliyor, bunları anlamadım. Saçma bir durum. Yaşadıklarımın ardından suç duyurusunda bulunacağım ve bulunmak zorundayım. İçimde şu anda korku var. Ne oluyor, ne bitiyor, neden böyle bir şey oldu? Hiçbir şeyden haberim yok. Yani şaşkınım, insan kendi selasını duyuyor. Ne denebilir yani?” ifadelerine yer verdi.     HABER: ENİSHAN KESKİN      
Çanakkale’de bugün ilginç bir olay yaşandı. Çanakkale’de yaşayan Yoldaş Kartal’ın öğle namazına müteakip kentte bulunan camilerden selası okutuldu.

Çanakkale’de nadir yaşanılacak bir olay meydana geldi.

Çanakkale Balıkhali’nde çalışan Yoldaş Kartal’ın bugün öğle namazına müteakip kimliği belirsiz kişiler tarafından kentte bulunan camilerden selası okutuldu ve cenazesinin ikindi namazının ardından kaldırılacağı anons edildi.

Anonsu duyan çevresi ve arkadaşları ise iş yeri ve evine gitti.

Selası okutulduğu sırada evde olduğunu belirten Yoldaş Kartal, “Türkiye'de veya dünyada insanın başına çok nadir gelebilecek bir şey. Uykudan annemin babamın ağlamasıyla, benim öldüğümün selasıyla uyandım. Sela öğle namazında okutuluyor ve ikindi de cenazemin okunacağı söyleniyor. Selada ailemin ve yakınlarımın isimleri okunuyor. Selayı duyan yakınlarım iş yerime ve evime geldiler. Sadece ben değil bütün çevrem kötü bir durum yaşadı. Ben duyunca daha da kötü bir durum yaşadım. Hala daha telefonlarım susmuyor. Bu nasıl olabiliyor anlamadım. Bakmadan araştırmadan nasıl böyle bir şey olabiliyor, ölmeyen birisine öldü denilebiliyor, bunları anlamadım. Saçma bir durum. Yaşadıklarımın ardından suç duyurusunda bulunacağım ve bulunmak zorundayım. İçimde şu anda korku var. Ne oluyor, ne bitiyor, neden böyle bir şey oldu? Hiçbir şeyden haberim yok. Yani şaşkınım, insan kendi selasını duyuyor. Ne denebilir yani?” ifadelerine yer verdi.

 

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.