17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kuşaklar yogada buluştu

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 21.06.2024 - 15:51, Güncelleme: 21.06.2024 - 17:39
 

Kuşaklar yogada buluştu

Çanakkale Belediyesi 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Yeni kordon da düzenlenen yoga etkinliğinde Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ve çocuklar bir araya geldi.
Çanakkale’de 21 Haziran Dünya Yoga Günü etkinliği düzenlendi.  Barış Kafe, Halk Bahçesi ve Özgürlük Parkında düzenlenen etkinliklerle farkındalık oluşturuldu. Yeni Kordon Barış Kafede düzenlenen etkinlikte kuşaklar yogada buluştu. Etkinliğe Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ile çocuklar katıldı. Çanakkale Belediyesi Yoga eğitmeni Aslı Burcu Ok; yoganın bir çeşit "beden ve zihin birliği" olduğunu belirterek, yoganın fizik ve akıl sağlığı açısından önemine dikkati çekti. Etkinliğe katılan Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ve çocuklar bir arada meditasyon yaptı. HABER: HÜLYA SERTÇE  
Çanakkale Belediyesi 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Yeni kordon da düzenlenen yoga etkinliğinde Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ve çocuklar bir araya geldi.

Çanakkale’de 21 Haziran Dünya Yoga Günü etkinliği düzenlendi.

 Barış Kafe, Halk Bahçesi ve Özgürlük Parkında düzenlenen etkinliklerle farkındalık oluşturuldu.

Yeni Kordon Barış Kafede düzenlenen etkinlikte kuşaklar yogada buluştu.

Etkinliğe Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ile çocuklar katıldı.

Çanakkale Belediyesi Yoga eğitmeni Aslı Burcu Ok; yoganın bir çeşit "beden ve zihin birliği" olduğunu belirterek, yoganın fizik ve akıl sağlığı açısından önemine dikkati çekti.

Etkinliğe katılan Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ve çocuklar bir arada meditasyon yaptı.

HABER: HÜLYA SERTÇE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.