17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kavun para etmeyince bedava dağıttı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 29.08.2024 - 11:52, Güncelleme: 29.08.2024 - 16:11
 

Kavun para etmeyince bedava dağıttı

Çanakkaleli pazarcı, fiyatı maliyetini karşılamayınca 20 ton kavunu Cumhuriyet Meydanında vatandaşa ücretsiz dağıttı.
Kimi üretici zarar ettiği gerekçesi ile tonlarca ürününü çöpe dökerken, Çanakkaleli pazarcı para etmeyen ürünü bedava halka dağıtarak örnek bir davranış sergiledi. Çanakkale’de pazarlarda kavun karpuz satan Pazar esnafı Hulisi Demiroğlu; kavun karpuzun bu sene para etmediğini söyleyerek tepki amacıyla 1 kamyon kavunu bedava dağıttı. Tarladan topladığı kavun dolu kamyonu Cumhuriyet Meydanında yolun kenarına park eden Hulisi Demiroğlu, kavunları vatandaşa dağıttı.  Maliyeti kurtarmayınca vatandaş yesin dedik Örnek bir davranış sergileyen Hulisi Demiroğlu ‘’Ürün para etmedi. Ne mazot nede işçi maliyetlerimizi kurtaramadık. Üretici de pazar esnafı da olarak zor durumdayız. Ürünler tarlada çürüyor. 20 ton kavunu kamyona yükledik. Para etmeyince babamızın hayrına hem de diğer çiftçi arkadaşlarıma mesaj vermek adına bedava dağıtmak istedim. Çürüyüp çöpe döküleceğine bari insanlar yesin. Günümüz ekonomisinde herkes istediğini istediği kadar yiyemiyor’’dedi.  Kavun para etmeyince bedava dağıttı  Ücretsiz kavun dağıtıldığını duyan vatandaşlar; bedava ikramdan faydalanmak için büyük çaba gösterdi. Çanakkaleli üretici Hulisi Demiroğlunun cömert davranışını takdirle karşıladılar.   HABER: HÜLYA SERTÇE
Çanakkaleli pazarcı, fiyatı maliyetini karşılamayınca 20 ton kavunu Cumhuriyet Meydanında vatandaşa ücretsiz dağıttı.

Kimi üretici zarar ettiği gerekçesi ile tonlarca ürününü çöpe dökerken, Çanakkaleli pazarcı para etmeyen ürünü bedava halka dağıtarak örnek bir davranış sergiledi.

Çanakkale’de pazarlarda kavun karpuz satan Pazar esnafı Hulisi Demiroğlu; kavun karpuzun bu sene para etmediğini söyleyerek tepki amacıyla 1 kamyon kavunu bedava dağıttı.

Tarladan topladığı kavun dolu kamyonu Cumhuriyet Meydanında yolun kenarına park eden Hulisi Demiroğlu, kavunları vatandaşa dağıttı.

 Maliyeti kurtarmayınca vatandaş yesin dedik

Örnek bir davranış sergileyen Hulisi Demiroğlu ‘’Ürün para etmedi. Ne mazot nede işçi maliyetlerimizi kurtaramadık. Üretici de pazar esnafı da olarak zor durumdayız. Ürünler tarlada çürüyor. 20 ton kavunu kamyona yükledik. Para etmeyince babamızın hayrına hem de diğer çiftçi arkadaşlarıma mesaj vermek adına bedava dağıtmak istedim. Çürüyüp çöpe döküleceğine bari insanlar yesin. Günümüz ekonomisinde herkes istediğini istediği kadar yiyemiyor’’dedi.

 Kavun para etmeyince bedava dağıttı

 Ücretsiz kavun dağıtıldığını duyan vatandaşlar; bedava ikramdan faydalanmak için büyük çaba gösterdi.

Çanakkaleli üretici Hulisi Demiroğlunun cömert davranışını takdirle karşıladılar.

 

HABER: HÜLYA SERTÇE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.