17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Üreticisinden örnek hareket

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 12.09.2024 - 13:09, Güncelleme: 12.09.2024 - 16:22
 

Üreticisinden örnek hareket

Çanakkale’de yaşayan bir vatandaş, yetiştirmiş olduğu kavunları üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtıyor.
Çanakkale’de yaşayan Şerif Ali Tez, üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı hareketle, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından büyük taktir topluyor. Belirli günlerde Beldemiz bölgesinde bulunan bir kafeteryanın önüne kamyonetiyle gelen Tez, öğrencilere ücretsiz kavun dağıtıyor.  Aynı zamanda ÇOMÜ Ziraat Fakültesi personeli olan Tez, yaptığı güzel davranışa ilişkin, “Üreticilikte yapıyoruz. Bu sene kavun mahsulümüz fazla oldu. Bende öğrencilik yaptım ve öğrencinin halinden anlarım. Bu yüzden onlara ücretsiz veriyoruz. Uygulamamızı sürdüreceğiz” dedi.
Çanakkale’de yaşayan bir vatandaş, yetiştirmiş olduğu kavunları üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtıyor.

Çanakkale’de yaşayan Şerif Ali Tez, üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı hareketle, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından büyük taktir topluyor. Belirli günlerde Beldemiz bölgesinde bulunan bir kafeteryanın önüne kamyonetiyle gelen Tez, öğrencilere ücretsiz kavun dağıtıyor. 

Aynı zamanda ÇOMÜ Ziraat Fakültesi personeli olan Tez, yaptığı güzel davranışa ilişkin, “Üreticilikte yapıyoruz. Bu sene kavun mahsulümüz fazla oldu. Bende öğrencilik yaptım ve öğrencinin halinden anlarım. Bu yüzden onlara ücretsiz veriyoruz. Uygulamamızı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.