DARDANEL
Ton Reklam Genel

Hamidiye Tabyası’nda çocuklar için koşu etkinliği

Spor (Haber Bülteni) - | 26.09.2024 - 14:44, Güncelleme: 26.09.2024 - 14:44
 

Hamidiye Tabyası’nda çocuklar için koşu etkinliği

Gelibolu Maratonu kapsamında düzenlenen ve çocuklara yönelik spor etkinlikleri devam ediyor.
Bu cumartesi, 2017-2016 ve 2014-2015 doğumlu kız ve erkek çocuklar için Hamidiye Tabyası'nda 200 metre koşu yarışı gerçekleştirilecek. Etkinlik, dört ayrı yaş kategorisinde yapılacak olup, spor sever minikler arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Tişört ve Madalya Hediyesi Etkinliğe katılacak tüm çocuklara organizasyon tarafından tişört ve madalya verilecek. Bu anlamlı etkinlik, çocukların spora olan ilgisini artırmayı ve gelecekteki potansiyel atletler için bir başlangıç noktası oluşturmayı hedefliyor. Son Başvuru Yarın Yarışa katılmak isteyenlerin yarın (Cuma) saat 12.00'ye kadar Çanakkale Atletizm İl Temsilciliği’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor.  Velilerin, çocukları için doldurmaları gereken risk formunu yarış alanına getirmeleri de zorunlu tutuluyor.   KAYNAK: HABER MERKEZİ
Gelibolu Maratonu kapsamında düzenlenen ve çocuklara yönelik spor etkinlikleri devam ediyor.

Bu cumartesi, 2017-2016 ve 2014-2015 doğumlu kız ve erkek çocuklar için Hamidiye Tabyası'nda 200 metre koşu yarışı gerçekleştirilecek. Etkinlik, dört ayrı yaş kategorisinde yapılacak olup, spor sever minikler arasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Tişört ve Madalya Hediyesi

Etkinliğe katılacak tüm çocuklara organizasyon tarafından tişört ve madalya verilecek. Bu anlamlı etkinlik, çocukların spora olan ilgisini artırmayı ve gelecekteki potansiyel atletler için bir başlangıç noktası oluşturmayı hedefliyor.

Son Başvuru Yarın

Yarışa katılmak isteyenlerin yarın (Cuma) saat 12.00'ye kadar Çanakkale Atletizm İl Temsilciliği’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor.  Velilerin, çocukları için doldurmaları gereken risk formunu yarış alanına getirmeleri de zorunlu tutuluyor.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.