DARDANEL
Ton Reklam Genel

Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'ten Çanakkale ve Kepez Ziyareti

Politika (Haber Bülteni) - | 09.10.2024 - 12:39, Güncelleme: 09.10.2024 - 12:48
 

Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'ten Çanakkale ve Kepez Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Çanakkale’deki ziyaretleri kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu, milletvekilleri Özgür Ceylan, İsmet Güneşhan, Yaşar Tüzün, Cavit Arı ve Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ile birlikte önce Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret etti. Zeybek, Başkan Erkek’e katılımcı, sosyal demokrat ve çağdaş bir yönetim anlayışını güçlendirme çabalarındaki başarıları için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ardından, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı da ziyaret eden Zeybek, Başkan Arslan’a da çalışmaları için başarılar diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Çanakkale’deki ziyaretleri kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu, milletvekilleri Özgür Ceylan, İsmet Güneşhan, Yaşar Tüzün, Cavit Arı ve Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ile birlikte önce Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i makamında ziyaret etti.

Zeybek, Başkan Erkek’e katılımcı, sosyal demokrat ve çağdaş bir yönetim anlayışını güçlendirme çabalarındaki başarıları için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı da ziyaret eden Zeybek, Başkan Arslan’a da çalışmaları için başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.