17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Eski Müdür Mermer'in kadro yeri değişti

Gündem (Haber Bülteni) - | 26.07.2024 - 10:44, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:21
 

Eski Müdür Mermer'in kadro yeri değişti

Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Eski Müdürü Ersin Fırat'ın yerine 2020’de atanan ve 2023 yılında Bakanlık'ta görevlendirilen Muhammet Mermer'in kadrosu yeni kararname ile Çanakkale'den alındı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda gece yarısı sürpriz bir kararname yayımlandı ve 23 ilin il müdürü değişti. Bu ani değişikliklerle birlikte birçok ilde yeni yönetim kadroları oluşturuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Eski Müdürü Ersin Fırat'ın yerine 2020’de atanan  ve  2023  yılında Bakanlık'ta görevlendirilen Muhammet Mermer'in kadrosu da, yeni kararname ile Çanakkale'den alındı. Eski İl Müdürü  Muhammet Mermer'in Bakanlıkta'ki görevine; 19 Şubat 2024’te vekaleten atanan İl Müdürü Ali Ömüt'ün Çanakkale'deki görevine devam edeceği öğrenildi. Enishan Keskin
Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Eski Müdürü Ersin Fırat'ın yerine 2020’de atanan ve 2023 yılında Bakanlık'ta görevlendirilen Muhammet Mermer'in kadrosu yeni kararname ile Çanakkale'den alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda gece yarısı sürpriz bir kararname yayımlandı ve 23 ilin il müdürü değişti. Bu ani değişikliklerle birlikte birçok ilde yeni yönetim kadroları oluşturuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Eski Müdürü Ersin Fırat'ın yerine 2020’de atanan  ve  2023  yılında Bakanlık'ta görevlendirilen Muhammet Mermer'in kadrosu da, yeni kararname ile Çanakkale'den alındı. Eski İl Müdürü  Muhammet Mermer'in Bakanlıkta'ki görevine; 19 Şubat 2024’te vekaleten atanan İl Müdürü Ali Ömüt'ün Çanakkale'deki görevine devam edeceği öğrenildi.

Enishan Keskin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.