17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Eski Bakan Üçpınarlar’dan Cindoruk’a ziyaret

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 26.07.2024 - 16:39, Güncelleme: 26.07.2024 - 16:44
 

Eski Bakan Üçpınarlar’dan Cindoruk’a ziyaret

Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, geçmişte siyaset sahnesinde birlikte çalıştığı Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk’u ziyaret etti.
Eski Bakan Üçpınarlar, Demokrat Parti (DP) Gençlik Teşkilatları Genel Başkanlığı, Yassıada'da Adnan Menderes ve arkadaşlarının avukatlığı, Adalet Partisi (AP) İstanbul İl Başkanlığı, Büyük Türkiye Partisi (BTP) kuruculuğu, Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanlığı, Samsun ve Eskişehir Milletvekilliği ve TBMM Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Hüsamettin Cindoruk’a yaptığı ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Üçpınarlar, "9. Cumhurbaşkanımız rahmetli Süleyman Demirel liderliğinde, aynı kurullarda beraber siyaset yapma ve ülke hizmetinde bulunma bahtiyarlığına sahip olduğum Sayın Hüsamettin Cindoruk ile yaptığımız sohbet ve değerlendirmeler sonucunda, tüm dostlara selam, sevgi ve iyi dileklerini sunarken, tüm dostlara sağlıklar diliyorum" dedi.
Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, geçmişte siyaset sahnesinde birlikte çalıştığı Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk’u ziyaret etti.

Eski Bakan Üçpınarlar, Demokrat Parti (DP) Gençlik Teşkilatları Genel Başkanlığı, Yassıada'da Adnan Menderes ve arkadaşlarının avukatlığı, Adalet Partisi (AP) İstanbul İl Başkanlığı, Büyük Türkiye Partisi (BTP) kuruculuğu, Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanlığı, Samsun ve Eskişehir Milletvekilliği ve TBMM Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Hüsamettin Cindoruk’a yaptığı ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Üçpınarlar, "9. Cumhurbaşkanımız rahmetli Süleyman Demirel liderliğinde, aynı kurullarda beraber siyaset yapma ve ülke hizmetinde bulunma bahtiyarlığına sahip olduğum Sayın Hüsamettin Cindoruk ile yaptığımız sohbet ve değerlendirmeler sonucunda, tüm dostlara selam, sevgi ve iyi dileklerini sunarken, tüm dostlara sağlıklar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.