17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Denizanasıyla temas yaşayan Bengisu Avcı parkuru tamamlayamadı

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 10.07.2024 - 13:19, Güncelleme: 10.07.2024 - 17:29
 

Denizanasıyla temas yaşayan Bengisu Avcı parkuru tamamlayamadı

“Okyanus Kızı” lakaplı açık su yüzücüsü Bengisi Avcı, Molakaii – Oahu adaları arasındaki parkurun son saatlerinde üst üste yaşadığı “Man o'War” deniz anası temaslarından dolayı parkuru yarıda bırakmak zorunda kaldı. Avcı o anları Ton Tv ile paylaştı.
Açık su maraton yüzücüsü ve Türkiye'yi uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden Bengisu Avcı, “7 Okyanus" hedefinin beşinci etabını tamamlayamadı. Hawaii’deki Molakaii – Oahu adaları arasındaki yaklaşık 45 kilometrelik parkurun son saatlerinde üst üste yaşadığı “Man o'War” denizanası temasları sonrasında tekneye çıkmak zorunda kaldı. Antrenmanlarını Çanakkale’de yapan Avcı, denizanasıyla temas yaşadığı o anları Ton Tv mikrofonlarına anlattı. “Çok büyük bir yanma ve acı hissettim” “Son parkurumda “Man o'War” denilen bir denizanasıyla karşılaştım. Çok büyük bir yanma ve acı duyuyorsunuz, cinsinden dolayı çok büyük kramplara sebep oluyor. Türkiye’de yok, insanlarımızın korkmasın. Temastan sonra mecburen parkurumu yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bu beni hedefimden saptırmadı çünkü deniz canlılarını çok seviyorum. Yeniden parkura hazırlanıyorum şuan ve antrenmanlarımı Çanakkale’de yapıyorum.”   HABER: BATUHAN YILDIRIM
“Okyanus Kızı” lakaplı açık su yüzücüsü Bengisi Avcı, Molakaii – Oahu adaları arasındaki parkurun son saatlerinde üst üste yaşadığı “Man o'War” deniz anası temaslarından dolayı parkuru yarıda bırakmak zorunda kaldı. Avcı o anları Ton Tv ile paylaştı.

Açık su maraton yüzücüsü ve Türkiye'yi uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden Bengisu Avcı, “7 Okyanus" hedefinin beşinci etabını tamamlayamadı.

Hawaii’deki Molakaii – Oahu adaları arasındaki yaklaşık 45 kilometrelik parkurun son saatlerinde üst üste yaşadığı “Man o'War” denizanası temasları sonrasında tekneye çıkmak zorunda kaldı.

Antrenmanlarını Çanakkale’de yapan Avcı, denizanasıyla temas yaşadığı o anları Ton Tv mikrofonlarına anlattı.

“Çok büyük bir yanma ve acı hissettim”

“Son parkurumda “Man o'War” denilen bir denizanasıyla karşılaştım. Çok büyük bir yanma ve acı duyuyorsunuz, cinsinden dolayı çok büyük kramplara sebep oluyor. Türkiye’de yok, insanlarımızın korkmasın. Temastan sonra mecburen parkurumu yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bu beni hedefimden saptırmadı çünkü deniz canlılarını çok seviyorum. Yeniden parkura hazırlanıyorum şuan ve antrenmanlarımı Çanakkale’de yapıyorum.”

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.