17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

DAREN kursiyerlerinden "Engelsiz İzler" sergisi

Kültür/Sanat (İHA) - | 25.06.2024 - 14:37, Güncelleme: 25.06.2024 - 14:37
 

DAREN kursiyerlerinden "Engelsiz İzler" sergisi

Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi (DAREN) bünyesinde bir yıl boyunca eğitim gören özel bireyler, el emeği göz nuru eserlerini "Engelsiz İzler" temasıyla sergiledi.
Yıl boyunca çeşitli kurslara katılan kursiyerler, öğrendiklerini yıl sonu sergisinde sergileme fırsatı buldu. Serginin açılışına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım ve birçok davetli katıldı. Başkan Bıyık, açılışta yaptığı konuşmada, Darıca’da engelleri birlikte aştıklarını vurguladı. "Darıca Belediyesi olarak engelleri birlikte aşmak için çalışıyoruz. DAREN bünyesinde düzenlediğimiz farklı kurslarda engelli kardeşlerimize destek oluyor ve onları topluma kazandırmak için çalışıyoruz. Onların inancı ve başarısı bizi mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimizin mutluluğu için Darıca Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz," dedi. Başkan Bıyık ayrıca sergide yer alan ürünlerin özel ve güzel olduğunun altını çizerek, kursiyerleri tebrik etti. "Yıl boyunca emek vererek öğrendiklerini bu sergide sergiliyorlar. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum," ifadelerini kullandı. Sergide, kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri çeşitli el sanatları eserleri yer aldı ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi (DAREN) bünyesinde bir yıl boyunca eğitim gören özel bireyler, el emeği göz nuru eserlerini "Engelsiz İzler" temasıyla sergiledi.

Yıl boyunca çeşitli kurslara katılan kursiyerler, öğrendiklerini yıl sonu sergisinde sergileme fırsatı buldu. Serginin açılışına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım ve birçok davetli katıldı.

Başkan Bıyık, açılışta yaptığı konuşmada, Darıca’da engelleri birlikte aştıklarını vurguladı. " Darıca Belediyesi olarak engelleri birlikte aşmak için çalışıyoruz. DAREN bünyesinde düzenlediğimiz farklı kurslarda engelli kardeşlerimize destek oluyor ve onları topluma kazandırmak için çalışıyoruz. Onların inancı ve başarısı bizi mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimizin mutluluğu için Darıca Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz," dedi.

Başkan Bıyık ayrıca sergide yer alan ürünlerin özel ve güzel olduğunun altını çizerek, kursiyerleri tebrik etti. "Yıl boyunca emek vererek öğrendiklerini bu sergide sergiliyorlar. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum," ifadelerini kullandı.

Sergide, kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri çeşitli el sanatları eserleri yer aldı ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.