DARDANEL
Ton Reklam Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Politika (İHA) - | 09.10.2024 - 13:28, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:43
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündem konularına, siyasi sorunlara ve İsrail Hükümetine ilişkin açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınırların korunmasına ilişikin; "Ne pahasına olursa olsun bölgemiz ve topraklarımız üzerinde ameliyat yapılmasına müsade etmeyeceğiz"   dedi. Dem Parti’ye uzatılan ele istinaden; -"Bir elinde silah tutularak siyaset yapılmaz. Kobani olaylarının hukuki açıdan hesabı sorulmuştur" -"Cumhur İttfakı'nın uzattığı elin değerinin muhatapları tarafından layıkıyla anlaşılmasını umut ediyoruz"  şeklinde konuştu. İsrail’in Filistin Katliamına ilişkin; "Vaadedilmiş topraklar hayalinin varacağı yer, büyük bir hüsran, hezimet olacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın, İsrail bir siyonist terör örgütüdür" şeklinde ifade etti. Sonraki açıklamalarında başlıklar şu şekilde; - "Tarih, elinde on binlerce çocuğun, kadının, sivilin kanı olan bir canavarı ayakta alkışlayanları asla ama asla affetmeyecektir" -"Tek başımıza kalsak dahi asil duruşumuzu asla bozmayacağız"  İstanbul Sözleşmesi ve Kadın hakları ile ilgili;  Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul Sözleşmesinden çekilmemizin kadın hakları ve kadınlara yönelik şiddetle mücadeleye en ufak bir menfi etkisi olmamıştır."   Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kimse kusura bakmasın ama AK Parti'ye kadınları eşit görmüyor iftirası atmak CHP Genel Başkanı'nın haddi de hakkı da değildir.” dedi. "Biz kadınların haklarının teslim edilmesine siyaset üstü baktık. Kadın hakları konusunda bize ders verecek hiçbir muhalefet partisi yoktur. Kadının statüsünün güçlendirmesinde elimize su dökecek de yoktur." Son günlerdeki artan şiddet olaylarında oluşan cezasızlık algısı üzerine de; "Cezasızlık algısını, toplumun güvenlik ve adalet kaygılarını ortadan kaldırmak boynumuzun, seri suç işleyenlerin tutuklanmasını kolaylaştıracak adımlar atılacak." Tek başımıza kalsak dahi asil duruşumuzu asla bozmayacağız." İfadelerine yer verdi. 
AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündem konularına, siyasi sorunlara ve İsrail Hükümetine ilişkin açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan sınırların korunmasına ilişikin; "Ne pahasına olursa olsun bölgemiz ve topraklarımız üzerinde ameliyat yapılmasına müsade etmeyeceğiz"   dedi.

Dem Parti’ye uzatılan ele istinaden;

-"Bir elinde silah tutularak siyaset yapılmaz. Kobani olaylarının hukuki açıdan hesabı sorulmuştur"

-"Cumhur İttfakı'nın uzattığı elin değerinin muhatapları tarafından layıkıyla anlaşılmasını umut ediyoruz"  şeklinde konuştu.

İsrail’in Filistin Katliamına ilişkin; "Vaadedilmiş topraklar hayalinin varacağı yer, büyük bir hüsran, hezimet olacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın, İsrail bir siyonist terör örgütüdür" şeklinde ifade etti. Sonraki açıklamalarında başlıklar şu şekilde;

- "Tarih, elinde on binlerce çocuğun, kadının, sivilin kanı olan bir canavarı ayakta alkışlayanları asla ama asla affetmeyecektir"

-"Tek başımıza kalsak dahi asil duruşumuzu asla bozmayacağız" 

İstanbul Sözleşmesi ve Kadın hakları ile ilgili;

  Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul Sözleşmesinden çekilmemizin kadın hakları ve kadınlara yönelik şiddetle mücadeleye en ufak bir menfi etkisi olmamıştır."  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kimse kusura bakmasın ama AK Parti'ye kadınları eşit görmüyor iftirası atmak CHP Genel Başkanı'nın haddi de hakkı da değildir.” dedi.

"Biz kadınların haklarının teslim edilmesine siyaset üstü baktık. Kadın hakları konusunda bize ders verecek hiçbir muhalefet partisi yoktur. Kadının statüsünün güçlendirmesinde elimize su dökecek de yoktur."

Son günlerdeki artan şiddet olaylarında oluşan cezasızlık algısı üzerine de;

"Cezasızlık algısını, toplumun güvenlik ve adalet kaygılarını ortadan kaldırmak boynumuzun, seri suç işleyenlerin tutuklanmasını kolaylaştıracak adımlar atılacak."

Tek başımıza kalsak dahi asil duruşumuzu asla bozmayacağız." İfadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.