17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇOMÜ öğrencilerini uğurluyor

Eğitim (Haber Bülteni) - | 26.06.2024 - 14:41, Güncelleme: 26.06.2024 - 17:19
 

ÇOMÜ öğrencilerini uğurluyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlenecek. Üniversite eğitimlerini başarıyla tamamlayan yedi bin dokuz yüz öğrenci yeni bir hayata atılacak.
2020 ve 2023 yılları arasında yaşanan pandemi ve doğal afetler nedeniyle mezunlarını her fakülteden birim bazlı ve kısıtlı sayıda düzenlenen törenlerle uğurlayan ÇOMÜ 3 yıl aradan sonra büyük mezuniyet törenine hazırlanıyor.  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2023-2024 mezuniyet töreni 18 Mart Stadyumu’nda 28 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek. Türkiye'nin genç ve dinamik üniversiteleri arasında sağlam bir yer edinen ve her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başaran ÇOMÜ’de büyük tören için geri sayım başladı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; tüm Çanakkale halkını bu anlamlı güne öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak olmaya davet etti. Prof. Dr. Erenoğlu; ‘’2020-2023 yılları arasında pandemi ve doğal afetler nedeniyle online eğitime geçildi birçok üniversitede olduğu gibi. Dolayısıyla bu dönemlerde kısıtlı sayıda ve her fakülteden birim bazlı mezuniyet törenleri düzenlendi. Bizim içimiz biraz buruk. Çünkü üniversitelerin kentle bütünleştiği ve mezuniyet ortamının somut olarak yaşandığı en büyük tören mezuniyet törenleridir. Biz de kurumsal iletişim direktörlüğümüz ve fakülte yöneticilerimizle birlikte bir karar aldık ve tüm kamu ve özel STK’ların desteğiyle bu sene yeni 7 bin 900 mezunumuzu bir araya getirecek kurumsal bir mezuniyet töreni yapacağız. 18 Mart Stadyumu’nda 28 Haziran Cuma günü akşamüstü bir mezuniyet töreni planladık. Bütün toplantılarımızı ve alışmalarımızı tamamladık. Perşembe günü bir genel provamız olacak. Ben de hem mezunlarımızı ailelerimizi ve kentle bütünleşme olacağı için de bütün Çanakkale halkını mezuniyet törenimize davet ediyorum’’ dedi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlenecek. Üniversite eğitimlerini başarıyla tamamlayan yedi bin dokuz yüz öğrenci yeni bir hayata atılacak.

2020 ve 2023 yılları arasında yaşanan pandemi ve doğal afetler nedeniyle mezunlarını her fakülteden birim bazlı ve kısıtlı sayıda düzenlenen törenlerle uğurlayan ÇOMÜ 3 yıl aradan sonra büyük mezuniyet törenine hazırlanıyor. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2023-2024 mezuniyet töreni 18 Mart Stadyumu’nda 28 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin genç ve dinamik üniversiteleri arasında sağlam bir yer edinen ve her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başaran ÇOMÜ’de büyük tören için geri sayım başladı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; tüm Çanakkale halkını bu anlamlı güne öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak olmaya davet etti.

Prof. Dr. Erenoğlu; ‘’2020-2023 yılları arasında pandemi ve doğal afetler nedeniyle online eğitime geçildi birçok üniversitede olduğu gibi. Dolayısıyla bu dönemlerde kısıtlı sayıda ve her fakülteden birim bazlı mezuniyet törenleri düzenlendi. Bizim içimiz biraz buruk. Çünkü üniversitelerin kentle bütünleştiği ve mezuniyet ortamının somut olarak yaşandığı en büyük tören mezuniyet törenleridir. Biz de kurumsal iletişim direktörlüğümüz ve fakülte yöneticilerimizle birlikte bir karar aldık ve tüm kamu ve özel STK’ların desteğiyle bu sene yeni 7 bin 900 mezunumuzu bir araya getirecek kurumsal bir mezuniyet töreni yapacağız. 18 Mart Stadyumu’nda 28 Haziran Cuma günü akşamüstü bir mezuniyet töreni planladık. Bütün toplantılarımızı ve alışmalarımızı tamamladık. Perşembe günü bir genel provamız olacak. Ben de hem mezunlarımızı ailelerimizi ve kentle bütünleşme olacağı için de bütün Çanakkale halkını mezuniyet törenimize davet ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.