17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi turizmin yeni yüzü olacak

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 29.08.2024 - 18:05, Güncelleme: 29.08.2024 - 18:05
 

ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi turizmin yeni yüzü olacak

Çanakkale’nin en güzel yerlerinden birinde bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi’nde yeni bir başlangıcın temelleri atıldı. Dardanos Yerleşkesinde ülkenin en önemli Gasto mutfağı kurulacak.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi İktisadi İşletmesi’nin yeni yönetimi yerleşkede düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya; Dardanos İktisadi İşletmesi Müdürlüğüne Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Türkeri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Dardanos İktisadi İşletmesi Müdür Yardımcısı Dardanos Mutfak Akademisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç, Dardanos İktisadi İşletmesi Koordinatörü Sinan Akça, ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörü Doç Dr. Ali Emre Bilis ve basın mensupları katıldı. Çanakkale’de doğanın kalbinde bulunan Dardanos Yerleşkesi’nde geleceğe ilişkin plan ve projeler hakkında bilgiler verildi. ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı; mavi ve yeşilin buluştuğu Dardanos yerleşkesinin yılın 12 ayıda eğitim, eğlence-yeme içme-konaklama ve dinlenme faaliyetlerinin yapılacağı bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti. Dardanos Mutfak Akademisi Dardanos Yerleşkesinde ülkenin en önemli Gasto mutfağı kurulacak. Dardanos İktisadi İşletmesi Müdür Yardımcısı Daranos Mutfak Akademisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç; Dardanos Yerleşkesinde yeni bir projenin temellerinin atılacacağını müjdeleyerek, Kurulacak Dardanos Mutfak Akademisi ile Çanakkale ve Türkiye Gastronomisine yön verileceğini söyledi. Dardanos İktisadi İşletesi koordinatörü Sinan Akça ise Dardanos Yerleşkesinin Çanakkale için cazibe merkezi haline geleceğinin vurguladı.
Çanakkale’nin en güzel yerlerinden birinde bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi’nde yeni bir başlangıcın temelleri atıldı. Dardanos Yerleşkesinde ülkenin en önemli Gasto mutfağı kurulacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi İktisadi İşletmesi’nin yeni yönetimi yerleşkede düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Toplantıya; Dardanos İktisadi İşletmesi Müdürlüğüne Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Türkeri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Dardanos İktisadi İşletmesi Müdür Yardımcısı Dardanos Mutfak Akademisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç, Dardanos İktisadi İşletmesi Koordinatörü Sinan Akça, ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörü Doç Dr. Ali Emre Bilis ve basın mensupları katıldı.

Çanakkale’de doğanın kalbinde bulunan Dardanos Yerleşkesi’nde geleceğe ilişkin plan ve projeler hakkında bilgiler verildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı; mavi ve yeşilin buluştuğu Dardanos yerleşkesinin yılın 12 ayıda eğitim, eğlence-yeme içme-konaklama ve dinlenme faaliyetlerinin yapılacağı bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Dardanos Mutfak Akademisi

Dardanos Yerleşkesinde ülkenin en önemli Gasto mutfağı kurulacak. Dardanos İktisadi İşletmesi Müdür Yardımcısı Daranos Mutfak Akademisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç; Dardanos Yerleşkesinde yeni bir projenin temellerinin atılacacağını müjdeleyerek, Kurulacak Dardanos Mutfak Akademisi ile Çanakkale ve Türkiye Gastronomisine yön verileceğini söyledi.

Dardanos İktisadi İşletesi koordinatörü Sinan Akça ise Dardanos Yerleşkesinin Çanakkale için cazibe merkezi haline geleceğinin vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.