17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çevre eski bakanı Üçpınarlar; Halka hizmet değil zulüm yapıyorlar

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 15.07.2024 - 17:01, Güncelleme: 15.07.2024 - 17:26
 

Çevre eski bakanı Üçpınarlar; Halka hizmet değil zulüm yapıyorlar

Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, Son zamanlarda ülkenin gündeminde yer alan sahiller ücretsiz mi olmalı konusunda Ton Tv mikrofonlarına konuştu. Üçpınarlar, hizmet verilen plajlarda ücret alınmasının doğru olduğunu belirtti.
Son zamanlarda ülkenin gündeminde yer alan plajlar ücretsiz mi olmalı konusu her geçen gün konuşulmaya devam ediyor. Kimi kesim plajlardan ücret alınmaması gerektiğini belirtirken, kimi kesim ise verilen hizmet karşılığında ücret alınması gerektiğini savunuyor. Ton Tv mikrofonlarına konuşan Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, plajlarda verilen hizmet karşılığında ücret alınması gerektiğini ancak bunun denetiminin de yapılması gerektiğini belirtti. Üçpınarlar yaptığı açıklamasında, “Oraların bakımlarını vesairelerini yapmalar için ki nitekim burada örneğe de var. Buradaki çocuk o sahili gayet güzel tertemiz tutuyor. Herkes evladını, çoluğunu, çocuğunu oraya güvenerek bırakıyor, gidiyor. Onun yaptığını karşılığında da bir ücreti alacak tabii ki alıyor ama ben takip ediyorum. Devletin elinde olan yerlerdeki 5 lira satılan şey, orda 2 lira 3 lira. Niye orda 2 lira 3 lirayla para kazanıyor da öbür taraftaki adam 2 lira 3 lirayla değildi de 5 lirayla 10 lirayla para kazanmaya çalışıyor? Bunların denetimlerinin yapılması lazım. Müstehcene vermediğiniz takdirde zaten vatandaşımız, maalesef bizim vatandaşımız da fazla duyarlı değil. Getiriyor, pisliğini bırakıp gidiyor. Oranın temizliği yapılması lazım. Tamam doğrudur, bir müstehcene verilmesi lazım. O müstehcene orasını, bakımını yapması lazım ama onu emelinin karşılığında alması lazım. Ama zengin olmak için değil, verdiği hizmetin karşılığını alması lazım. Bizimkiler maalesef 3 lira kira veriyorsa, kiranın 20 mislisini çıkarabilmek için 3 liralık şeyi 5 liraya, 5 liralık şeyi 10 liraya satmak suretiyle halka hizmet değil, halka zulüm yapıyorlar. Bunların önüne geçilmesi lazım. Bunları da sorumlu olan kişilerin denetlemesi lazım.” şeklinde konuştu   HABER: ENİSHAN KESKİN    
Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, Son zamanlarda ülkenin gündeminde yer alan sahiller ücretsiz mi olmalı konusunda Ton Tv mikrofonlarına konuştu. Üçpınarlar, hizmet verilen plajlarda ücret alınmasının doğru olduğunu belirtti.

Son zamanlarda ülkenin gündeminde yer alan plajlar ücretsiz mi olmalı konusu her geçen gün konuşulmaya devam ediyor.

Kimi kesim plajlardan ücret alınmaması gerektiğini belirtirken, kimi kesim ise verilen hizmet karşılığında ücret alınması gerektiğini savunuyor.

Ton Tv mikrofonlarına konuşan Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar, plajlarda verilen hizmet karşılığında ücret alınması gerektiğini ancak bunun denetiminin de yapılması gerektiğini belirtti.

Üçpınarlar yaptığı açıklamasında, “Oraların bakımlarını vesairelerini yapmalar için ki nitekim burada örneğe de var. Buradaki çocuk o sahili gayet güzel tertemiz tutuyor. Herkes evladını, çoluğunu, çocuğunu oraya güvenerek bırakıyor, gidiyor. Onun yaptığını karşılığında da bir ücreti alacak tabii ki alıyor ama ben takip ediyorum. Devletin elinde olan yerlerdeki 5 lira satılan şey, orda 2 lira 3 lira. Niye orda 2 lira 3 lirayla para kazanıyor da öbür taraftaki adam 2 lira 3 lirayla değildi de 5 lirayla 10 lirayla para kazanmaya çalışıyor? Bunların denetimlerinin yapılması lazım. Müstehcene vermediğiniz takdirde zaten vatandaşımız, maalesef bizim vatandaşımız da fazla duyarlı değil. Getiriyor, pisliğini bırakıp gidiyor. Oranın temizliği yapılması lazım. Tamam doğrudur, bir müstehcene verilmesi lazım. O müstehcene orasını, bakımını yapması lazım ama onu emelinin karşılığında alması lazım. Ama zengin olmak için değil, verdiği hizmetin karşılığını alması lazım. Bizimkiler maalesef 3 lira kira veriyorsa, kiranın 20 mislisini çıkarabilmek için 3 liralık şeyi 5 liraya, 5 liralık şeyi 10 liraya satmak suretiyle halka hizmet değil, halka zulüm yapıyorlar. Bunların önüne geçilmesi lazım. Bunları da sorumlu olan kişilerin denetlemesi lazım.” şeklinde konuştu

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.