17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de yarın yağış bekleniyor

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 26.08.2024 - 14:13, Güncelleme: 26.08.2024 - 16:24
 

Çanakkale’de yarın yağış bekleniyor

Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, bir haftalık Çanakkale hava tahmini raporunu Ton Tv ile paylaştı.
Son günlerde Çanakkale’de artan sıcaklıklar vatandaşları bunaltmaya devam ederken, kentliler kaçış yolu olarak sahillere yöneldi. Kentliler dört gözle yağışları beklerken, Ton Tv’ye açıklamalarda bulunan Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, kentte yarın sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Öztabak, “Önümüzdeki hafta içerisinde Çanakkale'de yer yer mevzi sağanak ve gökyüzü sağanak yağışlarının olacağı ve nispeten geçtiğimiz haftalara göre serin bir hafta bekliyor bizi. Özellikle yarın yani Salı günden itibaren bu yağışların tüm ilimizde gökyüzü sağanak yağışı şeklinde devam etmesini bekliyoruz. Bu yağışlar Cuma gününe kadar ilimizde etkili olacak. Bazı günler yağabilir, bazı günler yağmayabilir ama özellikle İç ve kuzey ilçelerimizde Cuma gününe kadar hemen hemen her gün aralıklı, gök gürültülü sağlık yağış bekliyoruz. Sıcaklıklar dün, örneğin Çanakkale'de 33 derece kaydedildi. Uzun yıllar ortalaması 31 derece. Salı günü yağışla birlikte 28 derecelere kadar düşüyor. Yani ortalamaların birkaç derece altına düşüyor. Tabii sıcaklığa bunalan vatandaşlarımız için bunlar güzel haberler. Hafta boyunca da sıcaklıkların mevsim normal olan 31-32 derecelerde seyretmesini bekliyoruz. Bir hafta boyunca rüzgarlar kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta, yer yer kuvvetlice ezecek.” dedi.   Haber: Batuhan YILDIRIM  
Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, bir haftalık Çanakkale hava tahmini raporunu Ton Tv ile paylaştı.

Son günlerde Çanakkale’de artan sıcaklıklar vatandaşları bunaltmaya devam ederken, kentliler kaçış yolu olarak sahillere yöneldi.

Kentliler dört gözle yağışları beklerken, Ton Tv’ye açıklamalarda bulunan Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, kentte yarın sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Öztabak, “Önümüzdeki hafta içerisinde Çanakkale'de yer yer mevzi sağanak ve gökyüzü sağanak yağışlarının olacağı ve nispeten geçtiğimiz haftalara göre serin bir hafta bekliyor bizi. Özellikle yarın yani Salı günden itibaren bu yağışların tüm ilimizde gökyüzü sağanak yağışı şeklinde devam etmesini bekliyoruz. Bu yağışlar Cuma gününe kadar ilimizde etkili olacak. Bazı günler yağabilir, bazı günler yağmayabilir ama özellikle İç ve kuzey ilçelerimizde Cuma gününe kadar hemen hemen her gün aralıklı, gök gürültülü sağlık yağış bekliyoruz. Sıcaklıklar dün, örneğin Çanakkale'de 33 derece kaydedildi. Uzun yıllar ortalaması 31 derece. Salı günü yağışla birlikte 28 derecelere kadar düşüyor. Yani ortalamaların birkaç derece altına düşüyor. Tabii sıcaklığa bunalan vatandaşlarımız için bunlar güzel haberler. Hafta boyunca da sıcaklıkların mevsim normal olan 31-32 derecelerde seyretmesini bekliyoruz. Bir hafta boyunca rüzgarlar kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta, yer yer kuvvetlice ezecek.” dedi.

 

Haber: Batuhan YILDIRIM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.