17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de yarın hava nasıl olacak?

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 29.08.2024 - 13:55, Güncelleme: 29.08.2024 - 13:55
 

Çanakkale’de yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Çanakkale'de 30 Ağustos Cuma günü hava durumu parçalı bulutlu olacak.
Günün en düşük sıcaklığının 23 derece, en yüksek sıcaklığının ise 32 derece olması bekleniyor. Nem oranı yüzde 38 ile yüzde 86 arasında değişecek. Rüzgar hızının ise saatte 15 km olacağı tahmin ediliyor. Geçmiş yıllarda 30 Ağustos’ta Çanakkale’de en düşük sıcaklık 11,6 derece, en yüksek sıcaklık ise 35 derece olarak ölçüldü. Ortalama sıcaklık ise 18,5 derece ile 28,3 derece arasında değişti. Bu nedenle, dışarıda vakit geçirecekler için hafif bir bulutlu hava ve ılımlı bir sıcaklık bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Çanakkale'de 30 Ağustos Cuma günü hava durumu parçalı bulutlu olacak.

Günün en düşük sıcaklığının 23 derece, en yüksek sıcaklığının ise 32 derece olması bekleniyor. Nem oranı yüzde 38 ile yüzde 86 arasında değişecek. Rüzgar hızının ise saatte 15 km olacağı tahmin ediliyor.

Geçmiş yıllarda 30 Ağustos’ta Çanakkale’de en düşük sıcaklık 11,6 derece, en yüksek sıcaklık ise 35 derece olarak ölçüldü. Ortalama sıcaklık ise 18,5 derece ile 28,3 derece arasında değişti. Bu nedenle, dışarıda vakit geçirecekler için hafif bir bulutlu hava ve ılımlı bir sıcaklık bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.