17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de emekliler kahvaltı programında buluştu

Politika (Haber Bülteni) - | 16.07.2024 - 14:26, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:26
 

Çanakkale’de emekliler kahvaltı programında buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını "Emekli Yılı" ilan etmesinin ardından Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Yüzyılı'nın emektarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
18 Mart Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen programa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, emekli İl Afet ve Acil Durum Eski Müdürü İbrahim Tarı, kurum personeli ve emekli vatandaşlar katıldı. “2024 Emekliler Yılı” kapsamında ücretsiz konaklama imkanı sunulan 18 Mart Kız Öğrenci Yurdu’nda tatil yapan emeklilerle bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, emekli vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafirleri olarak Çanakkale’de ağırlanan emeklilere memnuniyetini dile getiren Vali Aktaş, vatandaşlara sağlık, mutluluk ve huzur diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını "Emekli Yılı" ilan etmesinin ardından Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Yüzyılı'nın emektarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

18 Mart Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen programa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, emekli İl Afet ve Acil Durum Eski Müdürü İbrahim Tarı, kurum personeli ve emekli vatandaşlar katıldı.

“2024 Emekliler Yılı” kapsamında ücretsiz konaklama imkanı sunulan 18 Mart Kız Öğrenci Yurdu’nda tatil yapan emeklilerle bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, emekli vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafirleri olarak Çanakkale’de ağırlanan emeklilere memnuniyetini dile getiren Vali Aktaş, vatandaşlara sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.