17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de depreme karşı güçlendirilen uygulama oteli hizmete açılacak

Eğitim (AA) - | 02.07.2024 - 16:04, Güncelleme: 02.07.2024 - 17:01
 

Çanakkale'de depreme karşı güçlendirilen uygulama oteli hizmete açılacak

Çanakkale'nin Kepez beldesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı Şehit Cevdet Korkmaz Uygulamalı Oteli, uzun bir süredir süren deprem güçlendirme ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından tekrar hizmete açılacak.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin uygulama otelinde yapılan güçlendirme ve yenileme çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Bu kapsamlı çalışmaların sonucunda, otelin çok yakın bir zamanda tekrar öğrenci ve ziyaretçilerine hizmet vereceği ifade edildi. Şehit Cevdet Korkmaz Uygulamalı Oteli, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmeleri için önemli bir uygulama alanı olarak kullanılmaktadır. Yapılan güçlendirme çalışmalarıyla birlikte otelin, güvenli ve modern bir ortamda eğitim ve uygulama imkanlarının artırılması hedeflenmektedir. Ayrıca açıklamada, yeniden hizmete açılacak olan otelin, bölgedeki eğitim ve turizm alanlarına katkı sağlaması ve öğrencilerin pratik deneyim kazanmalarına olanak tanıması beklenmektedir. Çanakkale Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu önemli tesisinin tekrar faaliyete geçmesiyle birlikte, mesleki eğitim alanında yapılan yatırımların ve gelişmelerin sürdürülebilir şekilde desteklenmesi amaçlanmaktadır.
Çanakkale'nin Kepez beldesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı Şehit Cevdet Korkmaz Uygulamalı Oteli, uzun bir süredir süren deprem güçlendirme ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından tekrar hizmete açılacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin uygulama otelinde yapılan güçlendirme ve yenileme çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Bu kapsamlı çalışmaların sonucunda, otelin çok yakın bir zamanda tekrar öğrenci ve ziyaretçilerine hizmet vereceği ifade edildi.

Şehit Cevdet Korkmaz Uygulamalı Oteli, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmeleri için önemli bir uygulama alanı olarak kullanılmaktadır. Yapılan güçlendirme çalışmalarıyla birlikte otelin, güvenli ve modern bir ortamda eğitim ve uygulama imkanlarının artırılması hedeflenmektedir.

Ayrıca açıklamada, yeniden hizmete açılacak olan otelin, bölgedeki eğitim ve turizm alanlarına katkı sağlaması ve öğrencilerin pratik deneyim kazanmalarına olanak tanıması beklenmektedir.

Çanakkale Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu önemli tesisinin tekrar faaliyete geçmesiyle birlikte, mesleki eğitim alanında yapılan yatırımların ve gelişmelerin sürdürülebilir şekilde desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.