17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Meteoroloji Müdürü Öztabak: Bu hafta Çanakkale’de sıcaklıklar artacak

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 08.07.2024 - 12:13, Güncelleme: 08.07.2024 - 16:18
 

Çanakkale Meteoroloji Müdürü Öztabak: Bu hafta Çanakkale’de sıcaklıklar artacak

Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Çanakkale için tahmini hava raporunu Ton Tv mikrofonlarıyla paylaştı. İl Müdürü Öztabak, kentte bu hafta sıcaklıkların yükseleceğini belirtirken, orman yangınlarına karşı tedbirli olmaya davet etti.
Çanakkale’de sıcaklıklar artmaya devam ediyor, kentliler soluğu plajda alıyor. Yüksek sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar sahillerine akın ederken, Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Çanakkale için tahmini hava raporunu Ton Tv ile paylaştı. Bu hafta sıcaklıkların Çanakkale’de yükseleceğini ifade eden İl Müdürü Öztabak, vatandaşları orman yangınlarına karşı tedbirli olmaya davet ederek, “Önümüzdeki hafta Çanakkale ve bölgemizde, yağışsız yüksek sıcaklık ve kuvvetli rüzgarlı günler bekliyoruz. Uzun yıllar ortalamamız en düşük 19 en yüksek 31 derece iken önümüzdeki haftadan itibaren sıcaklıklar uzun yıllar ortalamasının 3 ila 5 derece üzerinde yani 35-36 derecelere kadar çıkmasını bekliyoruz. Rüzgârın Kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette ve fırtına şekline ulaşmasını bekliyoruz. Tabii ki Çanakkale’de rüzgâr dediğimiz zaman da tüm vatandaşlarımıza ve ilgililerimize orman yangınları için tedbirli ve dikkatli olmalarını öneriyoruz.” dedi.     HABER: BATUHAN YILDIRIM
Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Çanakkale için tahmini hava raporunu Ton Tv mikrofonlarıyla paylaştı. İl Müdürü Öztabak, kentte bu hafta sıcaklıkların yükseleceğini belirtirken, orman yangınlarına karşı tedbirli olmaya davet etti.

Çanakkale’de sıcaklıklar artmaya devam ediyor, kentliler soluğu plajda alıyor.

Yüksek sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar sahillerine akın ederken, Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Çanakkale için tahmini hava raporunu Ton Tv ile paylaştı.

Bu hafta sıcaklıkların Çanakkale’de yükseleceğini ifade eden İl Müdürü Öztabak, vatandaşları orman yangınlarına karşı tedbirli olmaya davet ederek, “Önümüzdeki hafta Çanakkale ve bölgemizde, yağışsız yüksek sıcaklık ve kuvvetli rüzgarlı günler bekliyoruz. Uzun yıllar ortalamamız en düşük 19 en yüksek 31 derece iken önümüzdeki haftadan itibaren sıcaklıklar uzun yıllar ortalamasının 3 ila 5 derece üzerinde yani 35-36 derecelere kadar çıkmasını bekliyoruz. Rüzgârın Kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette ve fırtına şekline ulaşmasını bekliyoruz. Tabii ki Çanakkale’de rüzgâr dediğimiz zaman da tüm vatandaşlarımıza ve ilgililerimize orman yangınları için tedbirli ve dikkatli olmalarını öneriyoruz.” dedi.

 

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.