17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Dardanel seçmeleri başlıyor

Özel Haber (Haber Bülteni) - | 02.07.2024 - 14:11, Güncelleme: 02.07.2024 - 16:22
 

Çanakkale Dardanel seçmeleri başlıyor

Profesyonel liglere sayısız futbolcu kazandıran ve Türk futbolunda futbolcu fabrikası olarak anılan, Çanakkale Dardanel, yeni yeteneklerini arıyor.
Sportif Direktör İbrahim Zeki Kutver önderliğinde alt yapı ve kadın futbol takımı çalışmalarına ağırlık veren Dardanel, 10-11 Temmuz tarihlerinde Amatör A Takım seçmeleri, 14-15 Temmuz tarihlerinde ise Kadın futbol takımı seçmelerini gerçekleştirecek. Dardanel Spor tesislerinde yapılacak olan seçmelere genç sporcular tarafından büyük bir ilgiyle başvurular yapılmaya başlandı. “GEÇEN SENE 120’YE YAKIN SPORCUYU AĞIRLADIK” Geçen sene yaptığımız seçmelere 120’ye yakın sporcunun katıldığını belirten Çanakkale Dardanel Sportif Direktörü İbrahim Zeki Kutver, şunları söyledi. “Geçen sene içeriden ve dışarıdan 120’ye yakın sporcu katılmıştı. Bu sene de seçmeleri paylaştığımız anda sosyal medyadan yazanlar hızlı bir şekilde bize ulaşanlar oluyor. Bu ayın 10-11’inde olmak üzere 2 gün sürecek. 2. Günü karar verdikten sonra seçtiklerimiz ile görüşeceğiz. “KADIN FUTBOL TAKIMI SEÇMELERİ İLK DEFA OLACAK” Sportif Direktör Kutver, kadın futbol takımı seçmelerinin ilk defa olacağını belirtirken, sezon öncesi çalışmalara devam ettiklerini belirtti. “14-15 Temmuz’da da kadın futbol takımımızın seçmelerini yapacağız. Bu da ilk defa oluyor. Bu sene seçme yapmayı düşündük Onu da gerçekleştiriyoruz.” “HEDEFİMİZ SÜPER LİG” Kadın futbolunda hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Sportif Direktör Kutver, hedefimiz kadın liglerinde en iyi yerlere gelmek diye konuştu. “Kadın takımı hedef süper lig. Başkanımızın ağzından zaten bunu defalarca söylemiştik. Hedefimiz kadınlarımızı en iyi yere getirmek. Aynı zamanda kadın futbol takımımızda 2 aydır süregelen altyapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Başvuruda bulunmak isteyen sporcular, Çanakkale Dardanel sosyal medya hesaplarından veya Çanakkale Dardanel tesislerinden gerçekleştirebilir.   HABER: BATUHAN YILDIRIM      
Profesyonel liglere sayısız futbolcu kazandıran ve Türk futbolunda futbolcu fabrikası olarak anılan, Çanakkale Dardanel, yeni yeteneklerini arıyor.

Sportif Direktör İbrahim Zeki Kutver önderliğinde alt yapı ve kadın futbol takımı çalışmalarına ağırlık veren Dardanel, 10-11 Temmuz tarihlerinde Amatör A Takım seçmeleri, 14-15 Temmuz tarihlerinde ise Kadın futbol takımı seçmelerini gerçekleştirecek.

Dardanel Spor tesislerinde yapılacak olan seçmelere genç sporcular tarafından büyük bir ilgiyle başvurular yapılmaya başlandı.

“GEÇEN SENE 120’YE YAKIN SPORCUYU AĞIRLADIK”

Geçen sene yaptığımız seçmelere 120’ye yakın sporcunun katıldığını belirten Çanakkale Dardanel Sportif Direktörü İbrahim Zeki Kutver, şunları söyledi.

“Geçen sene içeriden ve dışarıdan 120’ye yakın sporcu katılmıştı. Bu sene de seçmeleri paylaştığımız anda sosyal medyadan yazanlar hızlı bir şekilde bize ulaşanlar oluyor. Bu ayın 10-11’inde olmak üzere 2 gün sürecek. 2. Günü karar verdikten sonra seçtiklerimiz ile görüşeceğiz.

“KADIN FUTBOL TAKIMI SEÇMELERİ İLK DEFA OLACAK”

Sportif Direktör Kutver, kadın futbol takımı seçmelerinin ilk defa olacağını belirtirken, sezon öncesi çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

“14-15 Temmuz’da da kadın futbol takımımızın seçmelerini yapacağız. Bu da ilk defa oluyor. Bu sene seçme yapmayı düşündük Onu da gerçekleştiriyoruz.”

“HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

Kadın futbolunda hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Sportif Direktör Kutver, hedefimiz kadın liglerinde en iyi yerlere gelmek diye konuştu.

“Kadın takımı hedef süper lig. Başkanımızın ağzından zaten bunu defalarca söylemiştik. Hedefimiz kadınlarımızı en iyi yere getirmek. Aynı zamanda kadın futbol takımımızda 2 aydır süregelen altyapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Başvuruda bulunmak isteyen sporcular, Çanakkale Dardanel sosyal medya hesaplarından veya Çanakkale Dardanel tesislerinden gerçekleştirebilir.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.